r
Nosalty Logó

Vienetta VnéEdittől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Vienetta VnéEdittől
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 1170 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 4674 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 277 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    72.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    273 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1535.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    459 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    541 mg
  • Nátrium
    428 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110.6 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    629 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    596 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    391 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    380 micro
Összesen 1170 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.6 g

Zsír

  • Összesen
    288.9 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    122 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    1092 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6140.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    1835 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    282 mg
  • Foszfor
    2163 mg
  • Nátrium
    1712 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    442.4 g
  • Cukor
    289 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    279.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2515 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    246 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    155 micro
  • Kolin:
    891 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2385 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    1564 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1518 micro
Összesen 4674 kcal
  • 6% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    364.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    102 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    93 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 277 kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Elkészítés

Tészta

  1. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
  2. 22×30 cm-es tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral, a piskótamasszát 3 részben megsütjük. Tehát 3 részre osztjuk, és külön megsütjük.
  3. A kihűlt piskótát hosszában elvágjuk, így lesz 6 csík lapunk.
  4. A krém készítése: A pudingporokat a cukorral, tejjel simára keverjük, és sűrűre felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihabosított margarinnal összekeverjük jó habosra, és a piskótacsíkokat egymás után megtöltjük.
  5. Olvasztott csokival minden sort meglocsoljuk. A sütemény oldalát és tetejét is lekenjük a krémmel, olvasztott csokival csurgatjuk le.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 22×30
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 71
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5765
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Egyik hétvégére készítettem, érdemes dupla adagban elkészíteni, ha nagyobb a család, mert annyira finom, hogy csaknem kevés volt 3 fő részére. Fogadjátok szeretettel.

Hozzávalók

Tészta

Krém

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...