r
Nosalty Logó

Vaníliapudingos kosárkák

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Vaníliapudingos kosárkák
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 536 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2145 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 355 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    297.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    198 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    187 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 536 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.2 g

Zsír

  • Összesen
    87.9 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    395 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1190.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    233 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    552 mg
  • Nátrium
    253 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    313 g
  • Cukor
    115 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    161.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    792 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    748 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    491 micro
  • β-crypt
    89 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    312 micro
Összesen 2145 kcal
  • 5% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 355 kcal

Elkészítés

  1. A lisztet, a tojást, a vajat, a sütőport és a cukrot alaposan összegyúrjuk.
  2. Henger formát csinálunk belőle, majd folpackba csomagoljuk és fél órára a hűtőbe tesszük.
  3. Muffin formákat kivajazunk és kilisztezünk.
  4. Elővesszük a tésztát a hűtőből. Ujjnyi vastagságúra szeleteljük, majd tenyérrel kilapítjuk és széthuzigatjuk. A formákba rakjuk, eligazítjuk benne.
  5. A vaníliapudingot megfőzzük, majd ha kihűlt, akkor két kiskanállal teszünk mindegyik tésztába.
  6. A barackot (ilyenkor még csak konzerv) kis kockákra vágjuk, majd mindegyik tetejére teszünk egyet.
  7. Sütőben megsütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6007
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Nálunk nagyon hamar elfogynak az ilyesfajta sütik. Az ember elmegy az asztal mellett és hopp, lekap egy sütit a tálcáról. Másnapra már nem is marad! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...