Vagdalthúsos rakott bab
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Angie-30
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 14% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
67g fehérbab222 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
30g vöröshagyma11 kcal
-
1g fokhagyma1 kcal
-
10g zsemlemorzsa40 kcal
-
37g tojás46 kcal
-
153 kcal
-
60g tejföl119 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
24 kcal
Összesen
616
kcal
- 14% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
200g fehérbab666 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
3g fokhagyma4 kcal
-
30g zsemlemorzsa119 kcal
-
110g tojás138 kcal
-
200g konzerv vagdalthús460 kcal
-
180g tejföl356 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
71 kcal
Összesen
1847
kcal
- 14% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
24.4g fehérbab81 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
11g vöröshagyma4 kcal
-
0.4g fokhagyma0 kcal
-
3.7g zsemlemorzsa14 kcal
-
13.4g tojás17 kcal
-
24.4g konzerv vagdalthús56 kcal
-
21.9g tejföl43 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
9 kcal
Összesen
224
kcal
- 14% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 30.8 g
Zsír
-
Összesen 31.1 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 155 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 931.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 265 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 144 mg
-
Foszfor 336 mg
-
Nátrium 150 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 53.9 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 101.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 126 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 26 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 293 micro
-
Kolin: 154 mg
-
Retinol - A vitamin: 124 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 166 micro
Összesen
616
kcal
- 14% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 92.3 g
Zsír
-
Összesen 93.4 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 466 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2793.2 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 70 mg
-
Kálcium 795 mg
-
Vas 24 mg
-
Magnézium 431 mg
-
Foszfor 1008 mg
-
Nátrium 449 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 161.7 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 33 mg
VÍZ
-
Összesen 304.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 378 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 880 micro
-
Kolin: 461 mg
-
Retinol - A vitamin: 373 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 46 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 498 micro
Összesen
1847
kcal
- 14% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.2 g
Zsír
-
Összesen 11.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 57 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 340.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 97 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 123 mg
-
Nátrium 55 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 37.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 46 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 107 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 45 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 61 micro
Összesen
224
kcal
Hozzávalók
-
20 dkg fehérbab
-
1 kávéskanál ételízesítő
-
1 közepes db vöröshagyma
-
1 gerezd fokhagyma
-
3 ek zsemlemorzsa
-
2 db tojás
-
20 dkg konzerv vagdalthús
-
180 ml tejföl
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A babot beáztatjuk egy estére vagy pár órára, majd az ételízesítővel megfőzzük.
- A vöröshagymát apróra vágjuk, aranybarnára pirítjuk, 1 tojásfehérjét habnak felverjük.
- A babot leszűrjük, krumplinyomóval pépesítjük, majd keverjük hozzá a vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, sót, borsot, zsemlemorzsát, a tojássárgáját, végül a habot.
- A vagdalt húst villával pépesítjük, a megmaradt tojást keverjük el a tejföllel, sóval, borssal.
- Egy kisebb jénait kikenünk olajjal, majd belesimítjuk a bab felét, erre jön a hús, majd a bab és a tejföl keverék.
- 200 fokon 25-30 percet sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 18
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1140
- Feltöltés dátuma: 2014. december 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Angie-30
355 recept
Egy ebéd, ami volt itthon, abból állítottam össze, nekünk ízlett.