adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
167g sertéshús277 kcal
-
28g vöröshagyma10 kcal
-
20 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
20g ketchup20 kcal
-
0 kcal
Összesen
327
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
1000g sertéshús1660 kcal
-
170g vöröshagyma62 kcal
-
120 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
120g ketchup121 kcal
-
0 kcal
Összesen
1963
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
55.9g sertéshús93 kcal
-
9.5g vöröshagyma3 kcal
-
27.9g passzírozott paradicsom7 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
6.7g ketchup7 kcal
-
0 kcal
Összesen
110
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 37.1 g
Zsír
-
Összesen 14.2 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 107 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1191.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 45 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 58 mg
-
Foszfor 395 mg
-
Nátrium 656 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.3 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 229.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 27 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 35 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 108 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 279 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 13992 micro
-
Lut-zea 53 micro
Összesen
327
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 222.3 g
Zsír
-
Összesen 85.1 g
-
Telített zsírsav 28 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 65 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 21 g
-
Koleszterin 640 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7146.9 g
-
Cink 19 mg
-
Szelén 270 mg
-
Kálcium 194 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 346 mg
-
Foszfor 2371 mg
-
Nátrium 3935 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 73.9 g
-
Cukor 50 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 1377.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 161 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 51 mg
-
D vitamin: 210 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 63 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 85 micro
-
Kolin: 647 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1676 micro
-
β-crypt 15 micro
-
Likopin 83949 micro
-
Lut-zea 319 micro
Összesen
1963
kcal
- 13% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.4 g
Zsír
-
Összesen 4.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 36 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 399.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 132 mg
-
Nátrium 220 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 77 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 36 mg
-
Retinol - A vitamin: 1 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 94 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 4690 micro
-
Lut-zea 18 micro
Összesen
110
kcal
Hozzávalók
-
1 nagy fej vöröshagyma
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
8 ek ketchup
-
1 teáskanál csípős paprikakrém
Elkészítés
- A finomra aprított hagymát kevés olajon megpirítjuk. A húst kissebb kockákra vágjuk, majd a hagymához adva fehéredésig pirítjuk.
- Hozzáöntjük a passzírozott paradicsomot, kicsi vizzel felöntjük, majd ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Fedő alatt, lassú tűzön puhára pároljuk.
- Utolsó lépésként hozzáadjuk a ketchupot és a csípős paprikakrémet. Mégegyszer gyorsan felforraljuk, és kész is. Én a ketchupot nem szoktam mérni, de kb. 8 evőkanállal rakok egy ilyen mennyiséghez, kóstolással mindenki a maga ízlésére alakíthatja. Ugyanez vonatkozik a csípős paprikakrémre is.
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 43
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 7764
- Feltöltés dátuma: 2016. június 07.
Ajánló
Krumplipürével és friss uborkasalátával, vagy savanyúsággal fogyasztjuk.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Saza
32 recept
Egy családi kirándulás alkalmával kóstoltuk egy egri étteremben és annyira ízlett, hogy anyukám otthon megpróbálta elkészíteni. Isteni finom lett, azóta is a család és vendégek egyik legkedveltebb étele.