Túrófánk ahogy Inom készíti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
"Inom"
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
814
kcal
- 10% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
3256
kcal
- 10% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 30.8 g
Zsír
-
Összesen 24.7 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 224 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1472.4 g
-
Cink 164 mg
-
Szelén 60 mg
-
Kálcium 282 mg
-
Vas 128 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 557 mg
-
Nátrium 224 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 113.9 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 151 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 170 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 16 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 75 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 60 micro
-
Kolin: 170 mg
-
Retinol - A vitamin: 168 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 19 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 269 micro
Összesen
814
kcal
- 10% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 123.3 g
Zsír
-
Összesen 98.9 g
-
Telített zsírsav 47 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 897 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5889.6 g
-
Cink 657 mg
-
Szelén 240 mg
-
Kálcium 1129 mg
-
Vas 510 mg
-
Magnézium 181 mg
-
Foszfor 2226 mg
-
Nátrium 897 mg
-
Réz 26 mg
-
Mangán 24 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 455.8 g
-
Cukor 70 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 604 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 682 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 63 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 302 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 239 micro
-
Kolin: 678 mg
-
Retinol - A vitamin: 673 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 75 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1076 micro
Összesen
3256
kcal
- 10% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.3 g
Zsír
-
Összesen 7.5 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 68 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 444.2 g
-
Cink 50 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 85 mg
-
Vas 38 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 168 mg
-
Nátrium 68 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 51 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 23 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 51 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 81 micro
Összesen
246
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A túrót villával áttörjük, majd összekeverjük a tejföllel, a cukorral, egyenként a tojásokkal, majd hozzádolgozzuk a sóval, sütőporral elkevert lisztet.
- Egy erős galuska sűrűségű tésztamasszát kapunk.
- Bő, forró olajba evőkanál segítségével szaggatjuk a fánkokat, és mindkét oldalán aranyszínűre sütjük.
- Fahéjas porcukorral meghintjük, és bármilyen lekvárral fogyasztjuk.
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 120
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 27528
- Feltöltés dátuma: 2013. május 17.
Ajánló
Bár forró olajba kell a tésztát szaggatni, de a sütés semmiképp ne történjen erős lángon, mert hamar megsül a külső rétege, de belül nyers maradhat!!!! Csak takarékon, óvatosan!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
"Inom"
70 recept
Egy baráti kerti party egyik nasija volt, természetesen lecsaptam a receptre.