r
Nosalty Logó

Töltött paradicsom

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Töltött paradicsom
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 324 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1295 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 65 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1029.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    288 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    424.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    253 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    122 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    253 micro
  • β-karotin
    1471 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    17729 micro
  • Lut-zea
    383 micro
Összesen 324 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    112.9 g

Zsír

  • Összesen
    70.8 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    377 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4119.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    1151 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    1527 mg
  • Nátrium
    1042 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.3 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1696.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1014 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    488 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    94 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    277 micro
  • Kolin:
    297 mg
  • Retinol - A vitamin:
    476 micro
  • α-karotin
    1010 micro
  • β-karotin
    5884 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    70915 micro
  • Lut-zea
    1530 micro
Összesen 1295 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3631 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 65 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Félbevágjuk a paradicsomokat, kikaparjuk a közepüket, és ezt a paradicsomléhez adjuk (szerintem kár kidobni).
  2. A paradicsomlét besűrítjük, hozzáadjuk a fűszereket.
  3. A húst ledaráljuk, és a szószhoz keverjük.
  4. Megtöltjük a félbevágott paradicsomokat a masszával, megszórjuk sajttal, és mehet az előmelegitett sütőbe.
  5. Mikor a paradicsom már nem roppanós, akkor van kész.
  6. Lapos házikenyérrel tálaljuk (egy kínai étteremben ettem egyszer ilyet, és megpróbáltam leutánozni, azt nem tudom mennyire lett autentikus:) ).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5507
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 25.

Ajánló

A masszát dúsíthatjuk krémsajttal is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez szintén egy maradékhasznosító recept.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...