r
Nosalty Logó

Töltött karaj sajttal és füstölt-főtt tarjával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Bjkata
Töltött karaj sajttal és füstölt-főtt tarjával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 776 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3106 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 289 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    45.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1413.8 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    516 mg
  • Nátrium
    538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    129.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 776 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    172.2 g

Zsír

  • Összesen
    181.9 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    631 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5655.4 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    255 mg
  • Kálcium
    898 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    249 mg
  • Foszfor
    2062 mg
  • Nátrium
    2154 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    186.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    519.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    279 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    202 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    573 mg
  • Retinol - A vitamin:
    278 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    262 micro
Összesen 3106 kcal
  • 16% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    524.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 289 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kiklopfoljuk egyenletesen vékonyra.
  2. A tarja szeletbe beletekerjük a félbehajtott lapkasajtot.
  3. Minden karaj szelet közepébe helyezünk egy-egy ilyen sajtos tarja csomagot.
  4. Ráhajtjuk a hús széleit, fogpiszkálóval megtűzzük, hogy ne folyjon ki a sajt sütés közben.
  5. A hústekercseket sózzuk, borsozzuk.
  6. Lisztbe, tejföllel és sóval elkevert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
  7. Fedő alatt lassú tűzön megsütjük az egyik oldalukat.
  8. Megforgatjuk, a megsült oldalát a húsoknak kevés vízzel meglocsoljuk. (Vigyázzunk, hogy a víz ne az olajba, hanem a húsra kerüljön.)
  9. A másik oldalát is szép pirosra sütjük.
  10. Jénai edényben vagy alufóliával letakarva tálalásig melegen tartjuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 120
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 10231
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 03.

Ajánló

Kurkumás, kukoricás rizzsel és salátával a legfinomabb!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A nagymama receptjét alakítottam át egy kicsit a saját elképzelésem alapján.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...