r
Nosalty Logó

Töltött csirkecomb Renáta konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Nagyné Racsek Renáta
Töltött csirkecomb Renáta konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 322 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1283 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    20.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    576.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    224 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    569 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    787 micro
Összesen 322 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    82.4 g

Zsír

  • Összesen
    79.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    543 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2306.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    260 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    869 mg
  • Nátrium
    896 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    414.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    376 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    753 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    200 micro
  • Kolin:
    332 mg
  • Retinol - A vitamin:
    187 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2276 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3147 micro
Összesen 1283 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    226 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    312 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat kettévágjuk, besózzuk.
  2. A kenyeret vagyzsemlét 10 percig vízben áztatjuk, majdjól kinyomkodjuk.
  3. Egy tálba kislyukú reszelőn lereszeljük a hagymát, beletesszük a kinyomkodott kenyeret/zsemlét, a tojást, az apróra vágott petrezselymet. Ízlés szerint teszünk bele ételízesítőt, sót, borsot.
  4. A masszát a kezünkkel jó alaposan kidolgozzuk.
  5. Ujjunkkal fellazítjuk a csirkecombok bőrét, majd megtöltjük a töltelékkel.
  6. Hőálló tálba rakjuk a töltött csirkecombokat, kevés olajjal meglocsoljuk őket, majd alufóliával lefedjük.
  7. 180 C​-ra előmelegített sütőben kb 45-60 percig sütjük, majd az alufóliát levesszük és szépen megpirítjuk a combokat.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 94
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7869
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Töltött csirkecomb Renáta konyhájából
Nagyné Racsek Renáta 26 recept

Ez egy alaprecept, kedvünkre ízesíthetjük... Én ma egy kevés reszelt sajttal és szárított-morzsolt rozmaringgal bolondítottam meg a tölteléket. Tehetünk még bele csirkemájat, főtt tojást, sonkát, szalonnát, vagy ami épp eszünkbe jut, de ezek nélkül is ízletes tölteléket kapunk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...