r
Nosalty Logó

Töltött bagett Fahéjas Kávétól

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Fahéjas Kávé
Töltött bagett Fahéjas Kávétól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 781 kcal
  • 13% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 3123 kcal
  • 13% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 290 kcal
  • 13% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    32.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1432.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    343 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    561 mg
  • Nátrium
    282 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    136.9 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    378 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    32131 micro
  • Lut-zea
    1016 micro
Összesen 781 kcal
  • 13% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    131 g

Zsír

  • Összesen
    56.5 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    185 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5730.9 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    211 mg
  • Kálcium
    1371 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    710 mg
  • Foszfor
    2245 mg
  • Nátrium
    1130 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    547.6 g
  • Cukor
    107 mg
  • Élelmi rost
    52 mg

VÍZ

  • Összesen
    302.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    596 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    110 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    126 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    740 micro
  • Kolin:
    384 mg
  • Retinol - A vitamin:
    470 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1511 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    128526 micro
  • Lut-zea
    4063 micro
Összesen 3123 kcal
  • 13% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    530.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    127 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    208 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    11901 micro
  • Lut-zea
    376 micro
Összesen 290 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet, a sót egy tálba szórjuk. Az élesztőt belemorzsoljuk, majd az egészet meghintjük szárított bazsalikommal. Ezt ne sajnáljuk, persze csak ha szeretjük. Én azért raktam bele, mert a paradicsommal jólharmonizál.
  2. Egy pohárba langyos vizet engedünk, és óvatosan elkezdjük a keverékünkbe önteni. Annyi vizet öntsünk csak, amennyit a tészta igényel. Ne legyen ragadós! Gyúrjuk meg a tésztát kb. 10 percig.
  3. Majd takarjuk le a tálat, rakjuk meleg helyre, és hagyjuk kelni 20 percig.
  4. A szárított paradicsomot, miközben kel a tésztánk, csíkozzuk fel, a sajtot reszeljük le.
  5. Ha megkelt, gyúrjuk át újra, majd nyújtsuk ki cca 1 cm vékonyra. Kenjük meg kevés zsírral a tésztát, majd a paradicsomot szórjuk rá egyenletesen, hogy mindenhova jusson. A sajttal tegyük ugyanezt. Ha ezzel is megvagyunk, akkor tekerjük fel, mint a kalácsot! A végeket én kicsit összenyomtam.
  6. Tepsibe helyezzünk sütőpapírt, és tegyük rá a bagettet. Helyezzük a sütőbe, melyet csak most kell bekapcsolnunk. A bagett tetejét locsoljuk meg vízzel, és pár helyen "karcoljuk" meg. 160 fokon süssük 25 percig, majd az utolsó 5-10 percre emeljük fel 200 fokra, és ha szépen megbarnult, akkor már készen is van.
  7. Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 2
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 558
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Fahéjas Kávé 20 recept

Újabban sütögetek.:-) Mindent igyekszem kipróbálni, és nagyon szeretek kísérletezni. Vasárnap este, vendégségből hazaérve nem volt otthon se kenyér, se zsemle, se semmi. Boltba már nem volt kedvem menni, így amellett döntöttünk, hogy sütök gyorsan egy bagettet. Aztán ez lett belőle! Megtöltöttem egy kis "betéttel", amit épp találtam! Jó étvágyat hozzá mindenkinek! Pár dolgot másképp írok le, mint ahogy készítettem, mert közben kiderült, hogy több kell bele vagy épp kevesebb! A töltelék bármi lehet, én ezt találtam otthon!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...