Töltött aszalt barackok
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Csupasüti
adag
Előkészítés
perc
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 38% Zsír
-
80 kcal
-
42g mascarpone168 kcal
-
6 kcal
-
105 kcal
-
17g csokoládé91 kcal
Összesen
450
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 38% Zsír
-
200g aszalt sárgabarack482 kcal
-
250g mascarpone1010 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
-
250g növényi habtejszín628 kcal
-
100g csokoládé546 kcal
Összesen
2705
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 38% Zsír
-
24.7g aszalt sárgabarack60 kcal
-
30.9g mascarpone125 kcal
-
1.2g vaníliás cukor5 kcal
-
30.9g növényi habtejszín77 kcal
-
12.3g csokoládé67 kcal
Összesen
334
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 38% Zsír
- 12% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 32.1 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 157.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 28 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 58 mg
-
Nátrium 32 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36.1 g
-
Cukor 29 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 10.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 60 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 725 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
450
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 38% Zsír
- 12% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.7 g
Zsír
-
Összesen 192.3 g
-
Telített zsírsav 81 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 945.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 166 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 210 mg
-
Foszfor 348 mg
-
Nátrium 194 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 216.4 g
-
Cukor 175 mg
-
Élelmi rost 22 mg
VÍZ
-
Összesen 62.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 362 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 4352 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 31 micro
Összesen
2705
kcal
- 7% Fehérje
- 43% Szénhidrát
- 38% Zsír
- 12% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.5 g
Zsír
-
Összesen 23.7 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 116.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 43 mg
-
Nátrium 24 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 26.7 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 7.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 537 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
334
kcal
Hozzávalók
-
200 g aszalt sárgabarack
-
250 g mascarpone
-
2 teáskanál vaníliás cukor
-
250 ml növényi habtejszín
-
100 g csokoládé
Elkészítés
- Az aszalt sárgabarackokat ügyesen félbevágjuk egy hegyes késsel.
- A mascarponét és a vaníliás cukrot kikeverjük (lehet géppel is), a tejszínt szintén felverjük, és kb. a felét hozzáadjuk, hűtőbe tesszük, hogy picit visszakeményedjen.
- Habzsákba töltjük, majd a félbevágott sárgabarackokba nyomjuk.
- A csokimaradékokat megolvasztjuk, ha csomósodna, adhatunk hozzá egy kevés olajat, majd belemártogatjuk a barackok egy részét.
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 9
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1065
- Feltöltés dátuma: 2013. április 10.
Ajánló
Felnőtteknek, ha épp nem vezetnek, ajánlom az aszalt sárgabarackokat töltés előtt félórával beáztatni barackpálinkába vagy sherrybe. Érdemes egy napot állni hagyni, hogy az ízek összeérjenek!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Csupasüti
59 recept
Mindig gondot okozott, hogyan használjuk fel a felesleges csokitojásokat, maradék tortabevonót? Így némi desszertkével rukkoltam elő. Hiszen az ünnepek után senki nem vágyik nehéz édességre.