r
Nosalty Logó

Tojásrántotta sült paprikával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marti48
Tojásrántotta sült paprikával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 298 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 597 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 146 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    392 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    470.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    210 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    291 mg
  • Retinol - A vitamin:
    256 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    109 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    628 micro
Összesen 298 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.8 g

Zsír

  • Összesen
    50.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    785 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    940.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    420 mg
  • Nátrium
    283 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    269.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    530 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    582 mg
  • Retinol - A vitamin:
    511 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    218 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1255 micro
Összesen 597 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    230.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    130 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    308 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat felverjük, sózzuk-borsozzuk, fűszerpaprikával színesítjük.
  2. A meghámozott hagymát félbe, majd karikákra vágjuk. A paprikát mossuk, szárítjuk, és szintén felkarikázzuk.
  3. A vajat, az olívaolaj hozzáadásával felhevítjük, beledobjuk a paprikát, és elősütjük. Egy idő után hozzáadjuk a hagymakarikákat is, és az egészet zsemleszínűre pirítjuk. Ekkor ráöntjük a fűszerezett felvert tojásokat, és csekély keveréssel lazára kocsonyásítjuk.
  4. Előmelegített tányérra csúsztatjuk, megszórjuk csipet pirospaprikával, borsozzuk, tálaljuk.
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5567
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 20.

Ajánló

Pirított zsemleszeleteket, vajat, friss paradicsomot adunk mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tojásrántotta sült paprikával
Marti48 317 recept

A tojásrántotta elkészítési módjának se szeri, se száma! Ez a recept egyik gyors, és ízletes változata ennek a közkedvelt éteknek, mely a nap bármely szakában percek alatt összedobható.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...