r
Nosalty Logó

Tojásos uborkasaláta retekkel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Tojásos uborkasaláta retekkel
adag
Előkészítés
perc
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 251 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1000 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 85 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    224 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    414.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    194 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 251 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    78.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    895 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1659.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    255 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    561 mg
  • Nátrium
    651 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    776.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    400 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    744 mg
  • Retinol - A vitamin:
    355 micro
  • α-karotin
    43 micro
  • β-karotin
    213 micro
  • β-crypt
    126 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    965 micro
Összesen 1000 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    143.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 85 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az uborkát megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. A retket megtisztítjuk, mossuk, vékony szeletekre vágjuk. A tojást meghámozzuk, apróra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. Az öntethez a majonézt simára kavarjuk a mustárral, ecettel, olajjal, joghurttal és a kaporral. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. Az öntetet a salátára öntjük, jó elkeverjük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4132
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A salátát tegyük pár órára a hűtőbe, hogy jól lehűljön. Sült húsok mellé köretként is kitűnő. A salátához keverhetünk vékonyra gyalult, nyári káposztát is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...