r
Nosalty Logó

Többmagvas halszelet rántva 2. -bundázott tilápia

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Többmagvas halszelet rántva 2. -bundázott tilápia
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Összesen 1343 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Összesen 2688 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Összesen 320 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.8 g

Zsír

  • Összesen
    101.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1305.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    589 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    288 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    238 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    252 micro
Összesen 1343 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113.6 g

Zsír

  • Összesen
    203.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    90 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    73 g
  • Koleszterin
    560 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2610.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    244 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    280 mg
  • Foszfor
    1178 mg
  • Nátrium
    573 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    400.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    575 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    231 micro
  • Kolin:
    476 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    503 micro
Összesen 2688 kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    310 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 320 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Elkészítés

A halhoz

  1. A tilápia halat kisebb darabokra, rudacskákra vágjuk, és enyhén besózzuk.
  2. A magokat egy serpenyőben, együtt megpirítjuk, és egy késes aprítóval megőröljük úgy, hogy picit darabos legyen, majd összekeverjük a zsemlemorzsával.
  3. A tojást felverjük, sózzuk, kevés vizet adunk hozzá.
  4. Az olajat felforrósítjuk.
  5. A haldarabkákat lisztbe, tojásba, majd a magos zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalán megsütjük.
  6. Papírtörlőre szedve leitatjuk róla a felesleges zsiradékot.
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6386
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 05.

Ajánló

Salátával, rizzsel, mártogatóssal kínáljuk. A tilápia halat gyerekeknek is bátran adhatjuk, nincs benne szálka.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valójában hagyományos módon panírozott tilápia halfalatkákat készítettem, csak a zsemlemorzsa több mint felét pirított őrölt magvakkal helyettesítettem. Nagyon-nagyon finom!

Hozzávalók

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...