adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
200g sertésoldalas388 kcal
-
50g szójaszósz30 kcal
-
0 kcal
-
5g fokhagyma6 kcal
-
8g disznózsír68 kcal
Összesen
492
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
400g sertésoldalas776 kcal
-
100g szójaszósz60 kcal
-
0 kcal
-
9g fokhagyma12 kcal
-
15g disznózsír135 kcal
Összesen
983
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
76.3g sertésoldalas148 kcal
-
19.1g szójaszósz11 kcal
-
0 kcal
-
1.7g fokhagyma2 kcal
-
2.9g disznózsír26 kcal
Összesen
187
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.2 g
Zsír
-
Összesen 40.3 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 119 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3296 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 38 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 43 mg
-
Foszfor 269 mg
-
Nátrium 2907 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 119 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 135 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 107 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
492
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 54.3 g
Zsír
-
Összesen 80.7 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 31 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 238 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6592.1 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 64 mg
-
Kálcium 77 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 537 mg
-
Nátrium 5814 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 238 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 270 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 215 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
983
kcal
- 14% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.4 g
Zsír
-
Összesen 15.4 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1258 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 103 mg
-
Nátrium 1110 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 45.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 52 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
187
kcal
Hozzávalók
-
40 dkg sertésoldalas
-
100 ml szójaszósz
-
1 teáskanál kínai ötfűszer-keverék
-
3 gerezd fokhagyma
-
1 ek disznózsír
Elkészítés
- Az oldalast szeletekre vágjuk.
- A szójaszószt, a kínai ötfűszerkeveréket és a finomra vágott fokhagymát elkeverjük, és megkenjük vele a hússzeleteket. Én egy egész éjszakára hűtőbe raktam, de pár óra pácolás is elég, ha nincs sok időnk.
- Egy tűzálló tálat kevés zsírral kikenünk és ebben megsütjük az oldalast 180 fokon. Először 35 percig pároljuk letakarva, majd a fóliát levéve megpirítjuk a tetejét. (Ez kb még 10 perc.)
- Sütés ideje: 50 perc
- Receptkönyvben: 43
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 8534
- Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 13.
Ajánló
Más hússal is meg lehet próbálni.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Könnyen elkészíthető, egzotikus húsfogás.