r
Nosalty Logó

Tésztamentes karfiol-quiche

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tésztamentes karfiol-quiche
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 223 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1333 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 99 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    16.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    235 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1039.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    250 mg
  • Nátrium
    516 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    192 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    285 micro
Összesen 223 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.1 g

Zsír

  • Összesen
    99.1 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1409 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6234.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    1336 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    1500 mg
  • Nátrium
    3099 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    643.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1048 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    141 mg
  • D vitamin:
    314 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    375 micro
  • Kolin:
    1149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1037 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1710 micro
Összesen 1333 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    463.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    230 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 99 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira szedjük, megfőzzük. Leszűrjük, és a szűrőben hagyjuk kihűlni. Így biztosra mehetünk, hogy nem fog vizet ereszteni sütés közben.
  2. A sütőt 160 Celsius fokra előmelegítjük. Egy vastag falú (kerámia vagy jénai) 20 cm átmérőjű üres sütőedényt is berakunk a sütőbe felmelegedni.
  3. A tojásokat villával habosra verjük a kurkumával, sóval, borssal.
  4. A hagymát felkockázzuk, a sajtot lereszeljük.
  5. A felforrósodott sütőedényt kivesszük a sütőből, és kikenjük az olívaolajjal.
  6. A hagyma felét és egy maroknyi sajtot beleszórunk a sütőedénybe. Ráhelyezzük a karfiolrózsákat.
  7. A maradék hagymát és sajtot is rászórjuk. Beleöntjük a tojásos keveréket.
  8. 45 perc alatt kisütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x20x5
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 174
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5063
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 24.

Ajánló

Hidegen és melegen egyaránt finom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bármit bedobhatunk a quiche-be, elrontani nem lehet!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek