r
Nosalty Logó

Tészta alá bújtatott meglepetés

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
biu
Tészta alá bújtatott meglepetés
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 21% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1080 kcal
  • 21% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2157 kcal
  • 21% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 237 kcal
  • 21% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78 g

Zsír

  • Összesen
    62.5 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    304 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2460 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    720 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    885 mg
  • Nátrium
    700 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    191.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    288 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    229 mg
  • Retinol - A vitamin:
    283 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 1080 kcal
  • 21% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    156 g

Zsír

  • Összesen
    124.9 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    608 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4920 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    1440 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    1769 mg
  • Nátrium
    1399 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    383.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    576 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    459 mg
  • Retinol - A vitamin:
    566 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    118 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    251 micro
Összesen 2157 kcal
  • 21% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    13.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    543.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    196 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 237 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket bevágjuk úgy, hogy egy nagy szeletet kapjunk. Ezeket vékonyra klopfoljuk, és besózzuk. A mozzarellát vastag szeletekre vágjuk.
  2. A tölteléket ráhelyezzük ebben a sorrendben: ementáli sajt, sonka, mozzarella. Feltekerjük.
  3. A leveles tésztát kinyújtjuk (nem kell vékonyra), és kétfelé vágjuk.
  4. A húsokat a tésztába csomagoljuk úgy, hogy a húst mindenhol fedje. A felvert tojással megkenjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Tetejét megsózzuk, és alufóliával lefedjük.
  5. 200 fokos, előmelegített sütőbe toljuk, és fél órát sütjük. Fél óra után levesszük a fóliát, és újabb fél órát sütjük (vagy amíg alaposan meg nem pirul a tészta). Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 4960
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valentin napi meglepetésvacsora fő fogása. Egy magazinból kivágott recept eredménye.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...