Tepertős pogácsa Vicácska konyhájából
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
633
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
2530
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
447
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 22% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.5 g
Zsír
-
Összesen 40.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 47 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 209.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 34 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 106 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 48.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 29.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 44 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 72 micro
Összesen
633
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 22% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 66 g
Zsír
-
Összesen 163 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 188 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 839 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 101 mg
-
Kálcium 137 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 68 mg
-
Foszfor 423 mg
-
Nátrium 101 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 193.9 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 119.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 94 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 41 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 92 micro
-
Kolin: 177 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 288 micro
Összesen
2530
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 22% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.7 g
Zsír
-
Összesen 28.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 148.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 75 mg
-
Nátrium 18 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 21.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 31 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 51 micro
Összesen
447
kcal
Hozzávalók
-
25 dkg finomliszt
-
20 dkg tepertő
-
4 ek joghurt
-
1 kávéskanál sütőpor
-
0.5 kávéskanál szódabikarbóna
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A lisztbe belekeverjük a sütőport, szódabikarbónát, ízlés szerint, sót, örölt fekete borsot.
- Ezután beledolgozzuk a darált tepertőt és a natúr joghurtot.
- Kisujj vastagságúra lapítjuk a kezünkkel, megkenjük a felvert tojással, bevagdaljuk, és 5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
- Tepsire rakjuk, és előmelegítet sütőben megsütjük. Nekem 20 db lett ebből.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 58
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 21
- Össznézettség: 21501
- Feltöltés dátuma: 2012. április 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon sok fajta receptet próbáltam ki, és nekem ez vált be.