r
Nosalty Logó

Tengeri hal mangós mozzarellával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Szöszi konyhája
Tengeri hal mangós mozzarellával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 619 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2479 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 119 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    42.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1712.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    436 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    646 mg
  • Nátrium
    520 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    362.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    109 micro
  • β-karotin
    1060 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2576 micro
  • Lut-zea
    146 micro
Összesen 619 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    169.9 g

Zsír

  • Összesen
    146 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    567 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6848.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    1742 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    312 mg
  • Foszfor
    2583 mg
  • Nátrium
    2079 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.7 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1449.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    897 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    196 mg
  • D vitamin:
    102 micro
  • K vitamin:
    91 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    398 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    522 micro
  • α-karotin
    436 micro
  • β-karotin
    4242 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    10303 micro
  • Lut-zea
    583 micro
Összesen 2479 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    331.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    499 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 119 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kiolvasztott halszeleteket szalvétára tesszük,és leitatjukróluk a vizet. Megsózzuk, és egy kicsit megborsozzuk. Félretesszük.
  2. A zöldségeket megmossuk.A hagymát megtisztítjuk,megmossuk,és félkarikára vágjuk. A paradicsomot és a mangót1x1 cm-es kockára vágjuk. A sajtból teszünk félre díszítéshez, a többit szintén felkockázzuk.
  3. Most előveszünk egy nagy serpenyőt, felmelegítjük, 3 ekolívaolajat teszünk bele.Közben a halszeleteket megforgatjuka kukoricalisztben. Beletesszüka forró olajba, és mérsékeljük a hőfokot annyira, hogy a hal továbbra is süljön, és ne párolódjon. Így sütjükmegmindkét oldalát.
  4. Míg a hal sül, egy másik serpenyőt szintén felmelegítünk, kevésolívaolajat teszünk bele, és hozzáadjuka lilahagymát. Közepes lángon megkapatjuk,éshozzáadjuka paradicsomot. Azt is egy pár kevergetés erejéig pároljuk,és jöhet a többi hozzávaló, a mangó és a sajt. Még egyszer átkeverjük,és kész.
  5. Ha ügyesek vagyunk, egyszerre készül el a hal és köret. Nincs más hátra, mint tálalni.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 856
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tengeri hal mangós mozzarellával
Szöszi konyhája 14 recept

Egy utazási műsorban készítették ezt a halételt. Mivel a halat és a mangót is nagyon szeretem, eldöntöttem, én is elkészítem.  Nem bántam meg.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...