r
Nosalty Logó

Tejfölös burgonyás csirkecombok

NS
Tejfölös burgonyás csirkecombok
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A burgonyás csirkéhez

A tejfölös szószhoz

895
Kalória
30g
Fehérje
78g
Szénhidrát
52.7g
Zsír
535.4g
Víz
181.8g
Koleszterin
9.7g
Élelmi rost
9.8g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A burgonyás csirkéhez

A tejfölös szószhoz

Összesen 895 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A burgonyás csirkéhez

A tejfölös szószhoz

Összesen 3577 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A burgonyás csirkéhez

A tejfölös szószhoz

Összesen 102 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30 g

Zsír

  • Összesen
    52.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1052 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    130 mg
  • Foszfor
    506 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    78 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    535.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    182 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    100 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    241 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    541 micro
Összesen 895 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    120 g

Zsír

  • Összesen
    210.7 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    727 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4208 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    798 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    519 mg
  • Foszfor
    2023 mg
  • Nátrium
    723 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    312 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

Víz

  • Összesen
    2141.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    728 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    398 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    282 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    376 micro
  • Kolin:
    485 mg
  • Retinol - A vitamin:
    644 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    965 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2165 micro
Összesen 3577 kcal
  • 4% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    120.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    61.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 102 kcal

Elkészítés

A burgonyás csirkéhez

  1. A burgonyát megpucoljuk, vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát és a paprikát, majd a két kanál olajat. Egy kicsit összekeverjük, és egy hosszúkás jénaiba tesszük.
  2. A szalonnát apróra vágjuk, és a tetejére szórjuk.
  3. A combokat ízlés szerint fűszerezzük, majd a burgonya tejére rárakjuk. Lefedjük a jénai tetejével, és egy óra alatt lassan megsütjük.
  4. A tejfölbe beletesszük a mustárt és az apróra vágott zöldhagymát.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 p
  • Sütés ideje: 60 p

Amíg sül, lehet takarítani! :)

További receptek

Rizses lecsó

A lecsó vitathatatlanul a nyár egyik legegyszerűbb és legízletesebb egytálétele. Ebben a verzióban a rizs a lecsó szaftjában fő meg, így minden falat átveszi a paradicsom és paprika ...

Fekete Melinda

Tepsis lecsó egyszerűen

Aki az amúgy sem bonyolult lecsó elkészítéséből kivenné az összes maradék macerát (a kevergetést, fedő alatt párolást és egyebeket), nagy szerencséjére az alábbi receptben ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...