r
Nosalty Logó

Tejfölös bagett

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Tejfölös bagett
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 9% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Tang zhong

Kenyértészta

Összesen 430 kcal
  • 9% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Tang zhong

Kenyértészta

Összesen 2586 kcal
  • 9% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Tang zhong

Kenyértészta

Összesen 240 kcal
  • 9% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1252.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    144 mg
  • Foszfor
    440 mg
  • Nátrium
    598 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    75 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 430 kcal
  • 9% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    94.7 g

Zsír

  • Összesen
    63.5 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7517.4 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    274 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    865 mg
  • Foszfor
    2641 mg
  • Nátrium
    3587 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    19 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    448.4 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    68 mg

VÍZ

  • Összesen
    450.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    373 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    481 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    365 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1051 micro
Összesen 2586 kcal
  • 9% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    696.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    245 mg
  • Nátrium
    332 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 240 kcal

Hozzávalók

Tang zhong

Kenyértészta

Elkészítés

Tang zhong

  1. A tang zhonghoz 1 dl hideg vízben a 2 dkg tönkölylisztet elkeverjük csomómentesre, majd felforraljuk, egy perc alatt besűrítjük sűrű krém állagúra, amit aztán lehűtve használunk a tésztához.

Kenyértészta

  1. A vizet meglangyosítjuk, elkeverjük benne a cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt. Letakarva habosra futtatjuk fel.
  2. Kenyérsütőgép üstjébe mérünk minden hozzávalót: tang zhong, felfuttatott élesztő, puha vaj, lisztek, só, és dagasztóprogramra kapcsolunk.
  3. A megkelt tésztát lisztezett deszkán 6 részre osztjuk, mindegyiket tenyerünkkel lapos téglalap alakká húzzuk ki, aztán feltekerjük, bagett sütőformába fektetjük. Olajozott folpackkal letakarva fél órát kelesztjük.
  4. A sütőt előmelegítjük 250 fokra, és 15 perc alatt megsütjük benne a bagetteket.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 37x23
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1915
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejfölös bagett
Évi néni 1830 recept

A bagettet gyorsan meg lehet sütni, így ha későre jár, inkább ezt sütöm, mint kenyeret.

Hozzávalók

Tang zhong

Kenyértészta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...