r
Nosalty Logó

Sztracsatella szelet Edittől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Sztracsatella szelet Edittől
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 571 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 4567 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tészta

Krém

Tetejére

Összesen 197 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    26.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    192 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    690.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    228 mg
  • Nátrium
    178 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.6 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    95.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    200 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    195 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 571 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.7 g

Zsír

  • Összesen
    215.1 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1535 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5520.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    1809 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    299 mg
  • Foszfor
    1824 mg
  • Nátrium
    1427 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    556.5 g
  • Cukor
    379 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    761.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1602 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    330 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    941 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1561 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    326 micro
  • β-crypt
    294 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1724 micro
Összesen 4567 kcal
  • 5% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    238.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Tetejére

Elkészítés

Tészta

  1. A tojásokat a cukorral habosra keverjük (6-8 perc gépi habverővel), hozzáadjuk az étolajat, majd végül a sütőporral elkevert lisztet fakanállal keverjük hozzá.
  2. A tepsit szilikonos sütőpapírral béleljük, a piskótamasszát beleöntjük. 180 fokra melegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.

Krém

  1. A pudingporokat a cukorral, tejjel csomómentesre keverjük, és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük.
  2. A tejszínt kemény habbá verjük.
  3. A zselatint langyos vízben feloldjuk.
  4. A kihűlt pudingos krémhez hozzákeverjük a narancs reszelt héját és levét. Jól kihabosítjuk, majd hozzákeverjük a zselatint.
  5. A felvert tejszínt gyengéden hozzákeverjük (fakanállal), majd végül a sport szeletet belereszeljük, hozzákeverjük fakanállal.
  6. A piskótát egy tálcára helyezzük, a krémet rákenjük, és csokoládéforgáccsal megszórjuk. Hűtőbe tesszük, jól lehűtjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24×39
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 127
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 38
  • Össznézettség: 13297
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 22.

Ajánló

Nagyon finom süti. Jó étvágyat kívánok hozzá! Szeretettel ajánlom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Jó hűsítő finomság a meleg napokra. Jól lehűtve, valódi ízbomba!

Hozzávalók

Tészta

Krém

Tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...