r
Nosalty Logó

Szendvicssütőben sütött sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Katrin
Szendvicssütőben sütött sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 251 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 2000 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
Összesen 404 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    6.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 251 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    48.6 g

Zsír

  • Összesen
    125.5 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2665.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    785 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    587 mg
  • Nátrium
    1128 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    169.7 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    316 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 2000 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    538.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    228 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 404 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kis liszten kinyújtjuk a leveles tésztát, s kétszer akkora darabokra vágjuk, mint amekkora szendvics megsül a szendvicssütőnkben.
  2. Nekem ebből a mennyiségből 12 db lett. Tehát 6 db-ot nutellával töltöttem meg, azaz a tészta egyik felére kenjük a nutellát, szélét pici vízzel megkenjük, majd a tészta másik felét ráterítjük, szélét lenyomkodjuk, hogy sütés közben ne folyjon ki a töltelék.
  3. A másik 6 db-ot pedig szeletelt sajttal töltöttem meg, azaz a tészta egyik felére raktam a szelet sajtot, szélét ugyanúgy pici vízzel megkenjük, s ugyanúgy járunk el vele, mint a nutellás töltelékü sütivel.
  4. Az én szendvicssütőmbe egyszerre 2 db tészta fér, s körülbelül 8 perc alatt meg is sül. Utána ahogy kivettük a megsült sütiket, kettétörjük, s tányérra rendezzük.
  5. Az édes töltelékeset megszórjuk porcukorral.
  6. A sajttal töltött tészták tetejét megkenjük még nyersen kis vízzel, majd rászórunk egy kicsi lenmagot, s azzal együtt sütjük meg, szintén 8 perc alatt.
  7. Ahogy langyosra hűlt, máris ehetjük.
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 411
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 91496
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 07.

Ajánló

Finom ropogós süti, még sütés után 2 nappal is roppanós, ha nem tesszük nylonba, s ha nem tesszük hűtőbe. Csak simán tálra rendezzük, s úgy tároljuk a lakásban.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Főleg nyáron, nagy melegben érdemes ilyet készíteni, mert nem kell a konyhát bemelegíteni. De bármikor nagyon finom ez a ropogós sütemény...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...