r
Nosalty Logó

Szendvics gazdagon

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Harmathy Ildikó
Szendvics gazdagon
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 908 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 3635 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 338 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.9 g

Zsír

  • Összesen
    66 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    223 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1680.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    236 mg
  • Nátrium
    1182 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    93.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    214 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    212 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    288 micro
Összesen 908 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    115.6 g

Zsír

  • Összesen
    264 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    892 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6720.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    646 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    942 mg
  • Nátrium
    4729 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    374.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    857 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    449 micro
  • Kolin:
    664 mg
  • Retinol - A vitamin:
    847 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    131 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1153 micro
Összesen 3635 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    625.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    107 micro
Összesen 338 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kenyérpirítóban pirítjuk a szendvics-kenyeret (a teljes kiőrlésű lisztből olajos magvakkal készült a legjobb!).
  2. Még melegen vajjal kenjük a pirítóst.
  3. Szalámival borítjuk.
  4. Sajtszelettel (a gyerek ízlésének megfelelően: füstölt vagy trappista) borítjuk.
  5. Sült tojást helyezünk rá: a tükörtojást "fejjel lefelé" is megsütjük.
  6. Erre hagymakarika kerül.
  7. Borsot darálunk rá.
  8. Őrölt chili-vel szórjuk.
  9. Egy második pirítóssal borítjuk (a kép enélkül készült, hogy látható legyen a 'tartalom').
  10. Bevisszük a gyerekünknek a géphez.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 22152
  • Feltöltés dátuma: 2008. október 27.

Ajánló

A gyereknek a gépezéshez.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szendvics gazdagon
Harmathy Ildikó 313 recept

A gyerek a gépezéskor szeret falatozgatni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...