r
Nosalty Logó

Sütőzacskóban sült csirke zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
b._katka
Sütőzacskóban sült csirke zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 599 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2392 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 137 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    34.5 g

Zsír

  • Összesen
    42 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    653.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    324 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    231.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    503 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    2354 micro
  • β-karotin
    4019 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    240 micro
Összesen 599 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    138 g

Zsír

  • Összesen
    167.9 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    585 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2612.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    103 mg
  • Kálcium
    242 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    240 mg
  • Foszfor
    1298 mg
  • Nátrium
    704 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    926.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2013 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    463 mg
  • Retinol - A vitamin:
    280 micro
  • α-karotin
    9418 micro
  • β-karotin
    16077 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    961 micro
Összesen 2392 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    150.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    542 micro
  • β-karotin
    925 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 137 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A libazsírt a fűszerekkel összekeverjük.
  2. Az egész csirkét megmossuk, majd a bőre alá becsúsztatjuk a szalonnacsíkokat.
  3. A fűszeres libazsírral bedörzsöljük a csirkét, és egy éjszakát a hűtőbe tesszük.
  4. Ezután fogunk egy hőálló tálat, ebbe tesszük a sütőzacskóba csúsztatott csirkét, a csirke belsejét megtöltjük a bébirépával és evőkanál libazsírral, a maradék répát mellé tesszük, a karikára vágott burgonyával és fokhagyma gerezdekkel.
  5. Lezárjuk a zacskó száját, a tetejét megbökdössük, majd előmelegített sütőben 160 fokon 140 percig sütjük.
  6. Amikor megsült csak a tálba csúsztatjuk, és már tálalható is.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 140 perc
  • Receptkönyvben: 116
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 37012
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
b._katka 19 recept

Nálunk a vasárnap a pihenésé, így szeretem az olyan ételeket, amit akár előző este bekészíthetek, és aznap csak készre kell sütni. Ez is ilyen, nagyon szeretjük, igazán ízletes és omlós lesz. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...