r
Nosalty Logó

Sütőzacskóban sült csirke zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
b._katka
Sütőzacskóban sült csirke zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 599 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2392 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 137 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    34.5 g

Zsír

  • Összesen
    42 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    653.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    324 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    231.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    503 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    2354 micro
  • β-karotin
    4019 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    240 micro
Összesen 599 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    138 g

Zsír

  • Összesen
    167.9 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    585 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2612.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    103 mg
  • Kálcium
    242 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    240 mg
  • Foszfor
    1298 mg
  • Nátrium
    704 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    926.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2013 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    79 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    463 mg
  • Retinol - A vitamin:
    280 micro
  • α-karotin
    9418 micro
  • β-karotin
    16077 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    961 micro
Összesen 2392 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    150.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    542 micro
  • β-karotin
    925 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 137 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A libazsírt a fűszerekkel összekeverjük.
  2. Az egész csirkét megmossuk, majd a bőre alá becsúsztatjuk a szalonnacsíkokat.
  3. A fűszeres libazsírral bedörzsöljük a csirkét, és egy éjszakát a hűtőbe tesszük.
  4. Ezután fogunk egy hőálló tálat, ebbe tesszük a sütőzacskóba csúsztatott csirkét, a csirke belsejét megtöltjük a bébirépával és evőkanál libazsírral, a maradék répát mellé tesszük, a karikára vágott burgonyával és fokhagyma gerezdekkel.
  5. Lezárjuk a zacskó száját, a tetejét megbökdössük, majd előmelegített sütőben 160 fokon 140 percig sütjük.
  6. Amikor megsült csak a tálba csúsztatjuk, és már tálalható is.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 140 perc
  • Receptkönyvben: 116
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 36965
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
b._katka 19 recept

Nálunk a vasárnap a pihenésé, így szeretem az olyan ételeket, amit akár előző este bekészíthetek, és aznap csak készre kell sütni. Ez is ilyen, nagyon szeretjük, igazán ízletes és omlós lesz. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk