Sütőzacskóban sült csirke zöldségekkel
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
b._katka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
599
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
2392
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 34.5 g
Zsír
-
Összesen 42 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 146 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 653.2 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 61 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 324 mg
-
Nátrium 176 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 231.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 503 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 116 mg
-
Retinol - A vitamin: 70 micro
-
α-karotin 2354 micro
-
β-karotin 4019 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 240 micro
Összesen
599
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 138 g
Zsír
-
Összesen 167.9 g
-
Telített zsírsav 50 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 76 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 30 g
-
Koleszterin 585 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2612.8 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 103 mg
-
Kálcium 242 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 240 mg
-
Foszfor 1298 mg
-
Nátrium 704 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 76.1 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 926.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2013 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 79 mg
-
D vitamin: 68 micro
-
K vitamin: 52 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 53 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 159 micro
-
Kolin: 463 mg
-
Retinol - A vitamin: 280 micro
-
α-karotin 9418 micro
-
β-karotin 16077 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 961 micro
Összesen
2392
kcal
- 11% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
α-karotin
Fehérje
-
Összesen 7.9 g
Zsír
-
Összesen 9.7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 34 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 150.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 75 mg
-
Nátrium 41 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 53.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 116 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 16 micro
-
α-karotin 542 micro
-
β-karotin 925 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 55 micro
Összesen
137
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A libazsírt a fűszerekkel összekeverjük.
- Az egész csirkét megmossuk, majd a bőre alá becsúsztatjuk a szalonnacsíkokat.
- A fűszeres libazsírral bedörzsöljük a csirkét, és egy éjszakát a hűtőbe tesszük.
- Ezután fogunk egy hőálló tálat, ebbe tesszük a sütőzacskóba csúsztatott csirkét, a csirke belsejét megtöltjük a bébirépával és evőkanál libazsírral, a maradék répát mellé tesszük, a karikára vágott burgonyával és fokhagyma gerezdekkel.
- Lezárjuk a zacskó száját, a tetejét megbökdössük, majd előmelegített sütőben 160 fokon 140 percig sütjük.
- Amikor megsült csak a tálba csúsztatjuk, és már tálalható is.
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 140 perc
- Receptkönyvben: 116
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 14
- Össznézettség: 36965
- Feltöltés dátuma: 2013. október 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
b._katka
19 recept
Nálunk a vasárnap a pihenésé, így szeretem az olyan ételeket, amit akár előző este bekészíthetek, és aznap csak készre kell sütni. Ez is ilyen, nagyon szeretjük, igazán ízletes és omlós lesz.