r
Nosalty Logó

Sütőben sült rakott tarja

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
helena26
Sütőben sült rakott tarja
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1064 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 6388 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 219 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.6 g

Zsír

  • Összesen
    82.2 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    267 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2751.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    454 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    773 mg
  • Nátrium
    1353 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    247 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 1064 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    423.5 g

Zsír

  • Összesen
    493.4 g
  • Telített zsírsav
    212 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    148 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    1604 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16506.6 g
  • Cink
    58 mg
  • Szelén
    483 mg
  • Kálcium
    2725 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    461 mg
  • Foszfor
    4640 mg
  • Nátrium
    8118 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.7 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    1810.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1482 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    542 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    1318 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1465 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    194 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 6388 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    565.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    278 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 219 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szeletekre vágva kicsit megklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A szalonnát csíkokra vágjuk, a kolbászt karikára és majd félbevágjuk, a hagymát karikára vágjuk. A sajtot lereszeljük.
  3. Egy kivajazott tepsibe rakjuk a húst, erre rakjuk a szalonnát, hagymát, kolbászt, megszórjuk reszelt sajttal, és tejföllel meglocsoljuk. Addig rakjuk, míg el nem fogynak. Tetejére reszelt sajtot szórunk. Majd a tejszínnel leöntjük.
  4. Előmelegített sütőben kb. 70 percig sütjük lefedve, majd levéve a fedőt, megpirítjuk egy kicsit a tetejét.
  5. Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 38x28
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 124
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 13932
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 07.

Ajánló

A tejfölt egy kevés tejjel hígíthatjuk, úgy könnyebb vele megöntözni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

Egyszerű és gyors ebédet szerettem volna elkészíteni, így ezt választottam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...