r
Nosalty Logó

Sütimentő süti juharszirupos joghurtöntettel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
pussycat
Sütimentő süti juharszirupos joghurtöntettel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A kuglófhoz

Az öntethez

Összesen 189 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A kuglófhoz

Az öntethez

Összesen 1129 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A kuglófhoz

Az öntethez

Összesen 129 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    196.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 189 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    39.3 g

Zsír

  • Összesen
    60 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1180.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    455 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    289 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.8 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    123.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    396 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    430 mg
  • Retinol - A vitamin:
    386 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    122 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    730 micro
Összesen 1129 kcal
  • 13% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    135.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    41 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 129 kcal

Hozzávalók

A kuglófhoz

Az öntethez

Elkészítés

A kuglófhoz

  1. A másnaposgesztenyés kuglófot felszeleteljük, és egy kivajazott kuglófformába rakosgatjuk.
  2. A többi hozzávalót jól elkeverjük, és a sütire öntjük. Félretesszük minimum 1/2 órára, de az sem baj, ha tovább.
  3. A 200 fokra bemelegített sütőbe tesszük, 10 perc múlva csökkentjük a hőt 180-ra, és így sütjük, amíg a teteje jól meg nem pirul.
  4. Kivesszük és kihűtjük. Kiborítjuk, és juharszirupos joghurtöntetteltálaljuk. 3 dl görög natúr joghurtot kikeverünk annyi juharsziruppal, hogy nekünk elég édes legyen.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2178
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 27.

Ajánló

Bármilyen maradék sütiből vagy akár gyümölcskenyérből el lehet készíteni. Gyors, könnyen elkészíthető sütemény.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
pussycat 150 recept

Mivel dupla adagot sütöttem a kuglófból, így másnapra megmaradt a háromnegyed része, ami már nem volt annyira finom, mint frissen. Ezért jött a mentő ötletem, hogy ezt a sütit elkészítsem.

Hozzávalók

A kuglófhoz

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...