r
Nosalty Logó

Sünkenyér sajtos kolbászos

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
nikuszbaby
Sünkenyér sajtos kolbászos
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 16% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1071 kcal
  • 16% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3212 kcal
  • 16% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 273 kcal
  • 16% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.9 g

Zsír

  • Összesen
    57.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    82 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3647.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    697 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    490 mg
  • Nátrium
    2279 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    143.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    341 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    137 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    217 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1588 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    267 micro
Összesen 1071 kcal
  • 16% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    158.8 g

Zsír

  • Összesen
    173.4 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10941.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    2091 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    329 mg
  • Foszfor
    1469 mg
  • Nátrium
    6838 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    252.7 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    430.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1022 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    412 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    650 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    626 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4765 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    801 micro
Összesen 3212 kcal
  • 16% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.5 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    927.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    177 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    580 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    404 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 273 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cipónak a tetejét beirdaljuk kis kockákra, de nagyon figyelni kell, hogy az alját nehogy átvágjuk!
  2. A hozzávalókat (reszelt sajtot, tömlős sajtot, kolbászt, hagymát, só, bors) összekeverjük egy tálba.
  3. Majd a masszát, amit kapunk, a kockák közeibe töltjük. (Ne spóroljunk vele!!)
  4. Ha marad egy kis sajt, kis szeleteket vágunk, és azt beleállítgatjuk még pluszban a kockák közé.
  5. Alufóliával körbetekerjük az egészet (jól bebugyoláljuk), és előmelegített sütőben 180 fokon sütjük 20 percig, majd kicsomagoljuk, és rápirítunk egy jó 10 percet, míg meg nem pirul a teteje.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1515
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sünkenyér sajtos kolbászos
nikuszbaby 62 recept

Isteni finom! Ha lusta vagyok főzni,de mégis valami meleget ennék, ezt pikk-pakk összedobom. Igazándiból a képzelet szab határt, a sajthoz bármilyen felvágottat hozzá lehet adni. (Itt gondolok pl: sonkára) Majonézzel szoktam enni :D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...