adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
Összesen
449
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
Összesen
1790
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.6 g
Zsír
-
Összesen 37.8 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 83 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1475.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 169 mg
-
Nátrium 1241 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 95.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 47 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 67 mg
-
Retinol - A vitamin: 45 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 14 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
449
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 82.4 g
Zsír
-
Összesen 151.4 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 67 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 45 g
-
Koleszterin 330 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5901.7 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 64 mg
-
Kálcium 81 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 104 mg
-
Foszfor 676 mg
-
Nátrium 4965 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 382.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 187 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 36 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 44 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 30 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 268 mg
-
Retinol - A vitamin: 180 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 57 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
1790
kcal
- 13% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.2 g
Zsír
-
Összesen 15 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 586.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 8 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 67 mg
-
Nátrium 494 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 38 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 19 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
178
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A combokat a szokásos módon megmossuk, megtisztítjuk, letörölgetjük.
- A fűszereket elkeverjük az olajban. (Természetesen ezek csak javaslatok, bármilyen tyúkhoz illő fűszert használhatunk: bazsalikomot, oregánót, borsikafüvet, citromfüvet stb.)
- A combokat megkenjük a fűszeres olajjal, tepsibe fektetjük.
- A bort a combok alá öntjük.
- Az alufóliával lefedett tepsit közepes hőfokra előmelegített sütőbe toljuk 2 órára. (Ezután villával vagy hústűvel ellenőrizhetjük, hogy megpuhultak-e, de szinte biztosak lehetünk a dolgunkban.)
- Levesszük a fóliát, és pirosra sütjük a combokat.
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés ideje: 150 perc
- Receptkönyvben: 15
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 42
- Össznézettség: 15979
- Feltöltés dátuma: 2011. július 21.
Ajánló
A képen tepsis krumplival látható, de bármilyen krumpli- vagy rizsköret, saláta vagy savanyúság is illik hozzá. A maradék bort kortyolgassuk mellé. Mert mint a megboldogult Floyd monta: "Aki nem tud meginni egy üveg bort, az minek bontja meg?"
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
szépróza
96 recept
Nem találtam itt tyúkcomb-receptet, ezért a saját fejem után kellett mennem :-).