r
Nosalty Logó

Sült paradicsomfészek 2.

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mignon
Sült paradicsomfészek 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 281 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1126 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 82 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    367 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    842.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    193 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    309 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    266.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    261 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    81 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    299 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    920 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    761 micro
Összesen 281 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74 g

Zsír

  • Összesen
    74.8 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1468 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3371.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    774 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    153 mg
  • Foszfor
    1237 mg
  • Nátrium
    1060 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.6 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1064.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1044 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    110 mg
  • D vitamin:
    325 micro
  • K vitamin:
    74 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    1198 mg
  • Retinol - A vitamin:
    700 micro
  • α-karotin
    808 micro
  • β-karotin
    3681 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    20584 micro
  • Lut-zea
    3045 micro
Összesen 1126 kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    246.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    51 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    269 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1502 micro
  • Lut-zea
    222 micro
Összesen 82 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paradicsomok felső negyedét óvatosan levágjuk. (Ha nagyon gömbölyű az aljuk, akkor onnan is levágunk egy vékonyka szeletet, hogy stabilan csücsüljenek majd a tálban.) Belsejüket sárgadinnyevájóval óvatosan kiszedjük.
  2. Mindegyikbe kenünk 1-1 tk krémsajtot, megszórjuk borssal és bazsalikommal.
  3. A sütőt előmelegítjük, és kiolajozunk egy sütőtálat, amiben kényelmesen elférnek a paradicsomok.
  4. Minden előkészített paradicsomba óvatosan beleöntünk egy tojást, megszórjuk kevés paprikával és parmezánnal, majd a sütőtálba rendezzük őket.
  5. 20 perc alatt készülnek el.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7771
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 04.

Ajánló

Sonka, friss kifli! :)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ötletes húsvéti finomságokat keresgéltem a neten, mikor erre a receptre bukkantam egy francia gasztrooldalon. Vacsorára azonnal ki is próbáltam, nagyon finom és mutatós étel. Azóta több magyar oldalon is rábukkantam a receptjére (ilyen-olyan módosításokkal). Azt gondolom, nem véletlen ilyen népszerű: gyors, finom, látványos!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...