r
Nosalty Logó

Sült karaj Gonoszka konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gonoszka1
Sült karaj Gonoszka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
210 °C
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 256 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1536 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 133 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    605.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    335 mg
  • Nátrium
    164 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 256 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    194.4 g

Zsír

  • Összesen
    76.7 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    576 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3633.1 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    256 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    2010 mg
  • Nátrium
    984 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    877.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    189 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    529 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 1536 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    313.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    173 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 133 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megtisztítjuk, megmossuk.
  2. A mustárt egy tálkába tesszük. Belereszeljük a megtisztított fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával. Összekeverjük.
  3. A húst körben bedörzsöljük a mustárral.
  4. Tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, és lefedjük alufóliával. Így sütjük kb. 1 órát 210 fokon.
  5. Ezután levesszük róla a fóliát, és időnként megforgatva pirosra sütjük (ez még kb. 20 perc).
  6. Pár percet lefedve pihentetjük, majd szeletelve, melegen tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 210 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 85 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 135
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9777
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült karaj Gonoszka konyhájából
Gonoszka1 428 recept

A krumpligombóchoz és a gombaszószhoz készítettem. Az általam felhasznált hozzávalókkal az elpárolgást is beleszámítva 100 grammban 245 kalória van.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...