Sült kacsacombok almás-hagymás burgonyával
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Lurpak
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 4% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 16% Zsír
hús
köret
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
200g alma94 kcal
-
150g burgonya87 kcal
-
0g só0 kcal
-
25g vaj179 kcal
Összesen
1125
kcal
- 4% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 16% Zsír
hús
köret
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
400g alma187 kcal
-
300g burgonya173 kcal
-
0g só0 kcal
-
50g vaj359 kcal
Összesen
2248
kcal
- 4% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.7 g
Zsír
-
Összesen 91.8 g
-
Telített zsírsav 37 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 40 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 191 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 682.2 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 80 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 366 mg
-
Nátrium 129 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 52.9 g
-
Cukor 23 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 409.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 272 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 42 mg
-
D vitamin: 47 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 66 micro
-
Kolin: 85 mg
-
Retinol - A vitamin: 258 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 90 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 66 micro
Összesen
1125
kcal
- 4% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 49.4 g
Zsír
-
Összesen 183.6 g
-
Telített zsírsav 73 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 79 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 381 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1364.5 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 47 mg
-
Kálcium 160 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 148 mg
-
Foszfor 732 mg
-
Nátrium 258 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 105.8 g
-
Cukor 46 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 819.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 543 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 85 mg
-
D vitamin: 94 micro
-
K vitamin: 36 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 132 micro
-
Kolin: 170 mg
-
Retinol - A vitamin: 516 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 180 micro
-
β-crypt 40 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 131 micro
Összesen
2248
kcal
- 4% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 12.8 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 27 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 95 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 51 mg
-
Nátrium 18 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.4 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 57 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
157
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
hús
- A combokat megtisztítjuk, a bőrös felét beirdaljuk.
- A combokat sózzuk-borsozzuk, és megszórjuk aprított rozmaringgal, majd alaposan beledörzsöljük a fűszereket.
- Bőrös felükkel lefelé egy tepsibe tesszük, fóliával letakarjuk, és 200 fokon 20 percig sütjük.
köret
- Közben a burgonyát meghámozzuk és cikkekre vágjuk. Az almát kicsumázzuk és gerezdekre szeleteljük. A vöröshagymát megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk.
- Az előkészített burgonyát, almát és hagymát egy nagyobb tepsibe tesszük. Finoman sózzuk, rákockázzuk a vajat, és összeforgatjuk.
- A kacsacombokat kivesszük, bőrös felükkel felfelé a köretre fektetjük, és az egészet így tesszük vissza a sütőbe 35 percre, amíg a combok megpirulnak és a köret megpuhul.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 303
- Tegnapi nézettség: 6
- 7 napos nézettség: 43
- Össznézettség: 27208
- Feltöltés dátuma: 2017. november 27.
Receptkategóriák
további kategória:
karácsony
kategória:
karácsonyi főételek
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Lurpak
22 recept
Kiváló ünnepi fogás, aminél egyszerre készül el a köret és a főétel is! www.lurpak.com/hu-hu/