Sült kacsacomb és kacsamell
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
1050
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
Összesen
4205
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 58 g
Zsír
-
Összesen 82.9 g
-
Telített zsírsav 28 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 37 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 291 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1145.8 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 50 mg
-
Kálcium 68 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 674 mg
-
Nátrium 263 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.6 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 332.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 145 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 93 micro
-
Kolin: 170 mg
-
Retinol - A vitamin: 138 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 46 micro
-
β-crypt 60 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 75 micro
Összesen
1050
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 232.1 g
Zsír
-
Összesen 331.5 g
-
Telített zsírsav 114 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 147 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 43 g
-
Koleszterin 1163 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4583.1 g
-
Cink 25 mg
-
Szelén 202 mg
-
Kálcium 273 mg
-
Vas 37 mg
-
Magnézium 296 mg
-
Foszfor 2695 mg
-
Nátrium 1051 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 62.3 g
-
Cukor 40 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 1331 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 578 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 182 mg
-
D vitamin: 211 micro
-
K vitamin: 66 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 5 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 72 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 372 micro
-
Kolin: 679 mg
-
Retinol - A vitamin: 552 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 184 micro
-
β-crypt 240 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 300 micro
Összesen
4205
kcal
- 12% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 17% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.9 g
Zsír
-
Összesen 14.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 195 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 115 mg
-
Nátrium 45 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 56.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
179
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A kacsacombokat és kacsamelleket megmossuk, és bőrüket beirdaljuk. A fűszerekkel bedörzsöljük.
- Forró serpenyőben 1-2 percig sütjük mindkét oldalukat. Ezután a bőrös felükkel felfelé szépen elrendezzük a tepsiben.
- A hagymát, a narancsot és az almát megpucoljuk, és gerezdekre vágjuk. Szépen a kacsa köré pakoljuk őket.
- Alufóliával letakarva 1-1,5 órát sütjük. Majd az alufóliát levéve még 20-30 percre visszatesszük, had piruljon a tetejük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 120 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 233
- Tegnapi nézettség: 193
- 7 napos nézettség: 752
- Össznézettség: 208093
- Feltöltés dátuma: 2014. január 05.
Receptjellemzők
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Idén is kacsa került az asztalra karácsonykor. Isteni finom párolt káposztával vagy majonézes burgonyasalátával is. Számomra megunhatatlan.