r
Nosalty Logó

Sült kacsacomb és kacsamell

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült kacsacomb és kacsamell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1050 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 4205 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 179 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58 g

Zsír

  • Összesen
    82.9 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    291 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1145.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    674 mg
  • Nátrium
    263 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    332.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    170 mg
  • Retinol - A vitamin:
    138 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 1050 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    232.1 g

Zsír

  • Összesen
    331.5 g
  • Telített zsírsav
    114 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    147 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    1163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4583.1 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    202 mg
  • Kálcium
    273 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    296 mg
  • Foszfor
    2695 mg
  • Nátrium
    1051 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.3 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1331 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    578 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    182 mg
  • D vitamin:
    211 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    72 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    372 micro
  • Kolin:
    679 mg
  • Retinol - A vitamin:
    552 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    184 micro
  • β-crypt
    240 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    300 micro
Összesen 4205 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    195 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombokat és kacsamelleket megmossuk, és bőrüket beirdaljuk. A fűszerekkel bedörzsöljük.
  2. Forró serpenyőben 1-2 percig sütjük mindkét oldalukat. Ezután a bőrös felükkel felfelé szépen elrendezzük a tepsiben.
  3. A hagymát, a narancsot és az almát megpucoljuk, és gerezdekre vágjuk. Szépen a kacsa köré pakoljuk őket.
  4. Alufóliával letakarva 1-1,5 órát sütjük. Majd az alufóliát levéve még 20-30 percre visszatesszük, had piruljon a tetejük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 231
  • Tegnapi nézettség: 40
  • 7 napos nézettség: 478
  • Össznézettség: 206228
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Idén is kacsa került az asztalra karácsonykor. Isteni finom párolt káposztával vagy majonézes burgonyasalátával is. Számomra megunhatatlan.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...