Sült hal zabpehelyben
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Hoprik ferencné
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 16% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
594
kcal
- 16% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
2374
kcal
- 16% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Nátrium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 41.5 g
Zsír
-
Összesen 17.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 75 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1026.1 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 84 mg
-
Kálcium 58 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 168 mg
-
Foszfor 622 mg
-
Nátrium 83 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 71.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 128.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 186 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 66 micro
-
Kolin: 100 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 200 micro
Összesen
594
kcal
- 16% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Nátrium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 166 g
Zsír
-
Összesen 69.6 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 39 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 300 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4104.4 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 334 mg
-
Kálcium 230 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 672 mg
-
Foszfor 2486 mg
-
Nátrium 331 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 14 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 284.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 46 mg
VÍZ
-
Összesen 515 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 9 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 744 micro
-
K vitamin: 42 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 36 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 264 micro
-
Kolin: 398 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 10 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 800 micro
Összesen
2374
kcal
- 16% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Nátrium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.5 g
Zsír
-
Összesen 4.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 284.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 47 mg
-
Foszfor 172 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 35.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 52 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 55 micro
Összesen
165
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A halat kiolvasztjuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk.
- Beleforgatjuk a lisztbe, és megpermetezzük, vagy megkenjük az olajjal.
- Zabpehelybe mártjuk.
- Egy bevonatos serpenyőben (zsiradék hozzáadása nélkül) lefedve megsütjük mindkét oldalát.
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 79
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 9990
- Feltöltés dátuma: 2011. június 22.
Ajánló
Zöldséges rizzsel és a kertemben fejlődött tépő salátával tálaltam, amire olyvaolajat, mustárt, sót, fokhagymát (reszelve) és citrom keverékét tettem. Nagyon ficsi, akár magában is, de csak frissen, amíg ropog a sáláta.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Hoprik ferencné
55 recept
Nem szeretem, ha nagyon zsíros az étel, de biztos meg lehet olajban is sütni. Előző este a halat fokhagymás tejben a hűtőben állni hagyhatjuk, úgy még finomabb.