r
Nosalty Logó

Sült csirkemáj zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült csirkemáj zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 251 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 498 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 86 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    518 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    888 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    546 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    226 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5260 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    25 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    929 micro
  • Kolin:
    316 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4935 micro
  • α-karotin
    1265 micro
  • β-karotin
    3258 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    60 micro
  • Lut-zea
    1331 micro
Összesen 251 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    1035 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1776 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    1092 mg
  • Nátrium
    272 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    451.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10521 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    50 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    103 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1858 micro
  • Kolin:
    631 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9870 micro
  • α-karotin
    2530 micro
  • β-karotin
    6516 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    121 micro
  • Lut-zea
    2661 micro
Összesen 498 kcal
  • 11% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    308.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1830 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    323 micro
  • Kolin:
    110 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1717 micro
  • α-karotin
    440 micro
  • β-karotin
    1133 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    21 micro
  • Lut-zea
    463 micro
Összesen 86 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lilahagymát csíkokra szeljük.
  2. Ezen megpároljuk a felaprított zöldségeket.
  3. A fokhagymát összetörjük.
  4. A majorannát is beleszórjuk.
  5. Amikor megpárolodtak a zöldségek, hozzáadjuk a mája,t és néhány perc alatt megpirítjuk.
  6. Arra figyeljünk, hogy ne süssük szárazra a májat. Ha fedő nélkül sütjük (ajánlott), akkor nem párolódik, hanem sül. Kb. 4-5 perc elég neki.
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 14208
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 11.

Ajánló

Én egyszerű főtt krumplival fogyasztottam és dinsztelt káposztával.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Időnként elkap a máj iránti szenvedély....ekkor körülnézek, mi van itthon hozzá, és az éppen aktuális kedvem szerint kombinálok.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...