r
Nosalty Logó

Sült csirkecomb francia rakott burgonyával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sült csirkecomb francia rakott burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 765 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2298 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 123 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.8 g

Zsír

  • Összesen
    51.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    433 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1648.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    459 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    617 mg
  • Nátrium
    437 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    318.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    367 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    58 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    362 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    352 micro
Összesen 765 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125.5 g

Zsír

  • Összesen
    155.3 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1298 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4944.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    1378 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    245 mg
  • Foszfor
    1852 mg
  • Nátrium
    1311 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    955 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1100 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    174 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    777 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1085 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1055 micro
Összesen 2298 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 123 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előző este a combokat befűszerezzük a fűszersóval és egy kevés majorannával. Tehát egy estét állni hagyjuk.
  2. Másnap: A megtisztított burgonyát nem túl vastag, egyenletes karikára vágjuk, majd egy keverőtálba helyezzük.
  3. A megtisztított vöröshagymát félkarikára vágjuk, majd a burgonyához adjuk.
  4. A tejszínt a tojások sárgájával jól összekeverjük, majd enyhén sózzuk és a keverőtálba rakjuk, majd még egy kis só, és az egészet jól összekeverjük.
  5. Ezt követően egy magas falú tepsit kivajazunk, de vékonyan, aztán jöhet rá egy kis zsemlemorzsa.
  6. A keverőtálba levő alapanyagot a tepsibe tesszük, és ráreszeljük a trappista sajtot. Majd jöhet a csirkecomb a tetejére.
  7. Lealufóliázzuk, majd 20 percig 180 C-on sütőben pároljuk.
  8. Ezt követően az alufóliát levéve, 200 C-on további 15-20 percig pirítjuk.
  9. Amikor a csirkecomb bőre szép piros, kivesszük a sütőből és már csak egy dolog van hátra...
  10. MEGESSZÜK!!!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 192
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 13005
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 08.

Ajánló

Mindenképpen száraz fehérbort ajánlanék hozzá! Jó étvágyat!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretjük nagyon, és ezt az ételt a párom is nagyon jól készíti!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...