r
Nosalty Logó

Sült afrikai harcsa párolt vegyes zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Szekeres Lajosné Klári
Sült afrikai harcsa párolt vegyes zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 862 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 3444 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 153 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.6 g

Zsír

  • Összesen
    58.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1254.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    91 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    663 mg
  • Nátrium
    363 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    418.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    635 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 862 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    186.5 g

Zsír

  • Összesen
    234.7 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    105 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    75 g
  • Koleszterin
    550 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5019.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    362 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    440 mg
  • Foszfor
    2652 mg
  • Nátrium
    1453 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    1674.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2541 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    29 micro
  • E vitamin:
    78 mg
  • C vitamin:
    109 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    406 micro
  • Kolin:
    655 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 3444 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    223.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 153 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat tetszés szerinti darabokra felvágjuk, sózzuk, borsozzuk állni hagyjuk. A felkockázott hagymát 2 evőkanál olajon megdinszteljük, majd ráöntjük a zöldségkeveréket sózzuk, borsozzuk, ízesítjük oregánóval, és kakukkfűvel megpároljuk.
  2. Addig pároljuk, hogy a víz ne maradjon alatta, kicsit lesütjük roppanós állagú legyen a textúrájára, ne pépes. Amíg párlojuk a zöldségeket, addig forró olajban kisütjük a halszeleteket ropogós pirosra ,de csak akkor sikerül, ha az olaj forró. Együtt tálaljuk.
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Receptkönyvben: 4
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 822
  • Feltöltés dátuma: 2022. december 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült afrikai harcsa párolt vegyes zöldségekkel
Szekeres Lajosné Klári 117 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk