r
Nosalty Logó

Spenótos mozzarellás csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
kripili
Spenótos mozzarellás csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A spenóthoz

A húshoz

A sütéshez

Összesen 2043 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A spenóthoz

A húshoz

A sütéshez

Összesen 8170 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A spenóthoz

A húshoz

A sütéshez

Összesen 204 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    144.9 g

Zsír

  • Összesen
    154.7 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    576 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7718 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    2617 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    194 mg
  • Foszfor
    2110 mg
  • Nátrium
    2652 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    460.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1287 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    371 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    925 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4336 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8960 micro
Összesen 2043 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    579.7 g

Zsír

  • Összesen
    618.9 g
  • Telített zsírsav
    319 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    220 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    2305 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    30872 g
  • Cink
    71 mg
  • Szelén
    484 mg
  • Kálcium
    10467 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    778 mg
  • Foszfor
    8438 mg
  • Nátrium
    10607 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1841.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5149 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    50 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    336 micro
  • K vitamin:
    1485 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    730 micro
  • Kolin:
    689 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3698 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17343 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35841 micro
Összesen 8170 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    770.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    261 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    211 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    433 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    895 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

A spenóthoz

A húshoz

A sütéshez

Elkészítés

A spenóthoz

  1. Kevés olívaolajon megpirítjuk a szeletekre vágott fokhagymát, rádobjuk a spenótot, és megfonnyasztjuk.
  2. A húsról levesszük a bőrt, alaposan megmossuk, kiklopfoljuk, és sózzuk.
  3. A mozzarella golyót 6 felé vágjuk.
  4. A kiterített csirkecomb egyik felébe rakunk spenótot és a szeletekre vágott 1/6-od mozzit, majd feltekerjük vagy csak összehajtjuk (nekem, mivel nem egyforma a comb filézve, tekerni nem sikerült, csak hajtani, de úgy is jó).
  5. Kis olívaolajat öntünk a tepsibe, belehelyezzük a combokat, öntünk rá kis vizet, és fóliával letakarva kb. 30-40 percet pároljuk.
  6. Ha puha, levesszük a fóliát, és átsütjük. Mehet egy kis sajt a tetejére is.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3648
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 31.

Ajánló

Salátával igazi könnyű kaja.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Spenótos mozzarellás csirkecomb
kripili 13 recept

Ismét ne együnk nehéz kaját vacsorára volt a jelszó, köret nélkül alkalmas volt.:)

Hozzávalók

A spenóthoz

A húshoz

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...