Spenótos mozzarellás csirkecomb
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
kripili
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
2043
kcal
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
8170
kcal
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
204
kcal
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 144.9 g
Zsír
-
Összesen 154.7 g
-
Telített zsírsav 80 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 55 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 576 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7718 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 121 mg
-
Kálcium 2617 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 194 mg
-
Foszfor 2110 mg
-
Nátrium 2652 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 460.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1287 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 21 mg
-
D vitamin: 84 micro
-
K vitamin: 371 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 10 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 183 micro
-
Kolin: 172 mg
-
Retinol - A vitamin: 925 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4336 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 8960 micro
Összesen
2043
kcal
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 579.7 g
Zsír
-
Összesen 618.9 g
-
Telített zsírsav 319 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 220 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 47 g
-
Koleszterin 2305 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 30872 g
-
Cink 71 mg
-
Szelén 484 mg
-
Kálcium 10467 mg
-
Vas 22 mg
-
Magnézium 778 mg
-
Foszfor 8438 mg
-
Nátrium 10607 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 61.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 1841.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5149 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 50 micro
-
E vitamin: 19 mg
-
C vitamin: 84 mg
-
D vitamin: 336 micro
-
K vitamin: 1485 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 7 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 41 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 730 micro
-
Kolin: 689 mg
-
Retinol - A vitamin: 3698 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 17343 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 35841 micro
Összesen
8170
kcal
- 19% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.5 g
Zsír
-
Összesen 15.4 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 58 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 770.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 261 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 211 mg
-
Nátrium 265 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 46 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 129 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 37 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 92 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 433 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 895 micro
Összesen
204
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A spenóthoz
- Kevés olívaolajon megpirítjuk a szeletekre vágott fokhagymát, rádobjuk a spenótot, és megfonnyasztjuk.
- A húsról levesszük a bőrt, alaposan megmossuk, kiklopfoljuk, és sózzuk.
- A mozzarella golyót 6 felé vágjuk.
- A kiterített csirkecomb egyik felébe rakunk spenótot és a szeletekre vágott 1/6-od mozzit, majd feltekerjük vagy csak összehajtjuk (nekem, mivel nem egyforma a comb filézve, tekerni nem sikerült, csak hajtani, de úgy is jó).
- Kis olívaolajat öntünk a tepsibe, belehelyezzük a combokat, öntünk rá kis vizet, és fóliával letakarva kb. 30-40 percet pároljuk.
- Ha puha, levesszük a fóliát, és átsütjük. Mehet egy kis sajt a tetejére is.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Tepsi mérete: 30x20
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 56
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 3652
- Feltöltés dátuma: 2012. október 31.
Ajánló
Salátával igazi könnyű kaja.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
kripili
13 recept
Ismét ne együnk nehéz kaját vacsorára volt a jelszó, köret nélkül alkalmas volt.:)