r
Nosalty Logó

Spagetti sok-sok szójaszósszal

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
animoni
Spagetti sok-sok szójaszósszal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 570 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2854 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 164 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1894 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    480 mg
  • Nátrium
    1179 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    141 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 570 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    212.5 g

Zsír

  • Összesen
    31.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9470 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    454 mg
  • Kálcium
    193 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    489 mg
  • Foszfor
    2401 mg
  • Nátrium
    5893 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    411.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    704.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    98 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1288 micro
  • Kolin:
    616 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 2854 kcal
  • 16% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    1.8 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    544.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 164 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, leöntjük egy kevés szójaszósszal, és egy pár órára a hűtőbe rakjuk.
  2. A hagymát csíkokra vágjuk, a csemegeuborkát felkarikázzuk.
  3. A spagettit bő vízben felrakjuk főni. (A vízbe éna só mellé1-2 ek szójaszószt is szoktam tenni.)
  4. A hagymát az olajon pár percig pirítjuk, majd rárakjuk a húst, és fehéredésig kevergetjük, ezután még hozzárakjuk a csemegeuborkát, és ezzel is összesütjük kicsit.Végül az egészet leöntjük szójaszósszal. (Mivel más fűszer nincs benne, mindenki annyit tegyen hozzá, amenyit szeretne.)
  5. A tésztát leszűrjük, egy nagy edénybe tesszük, leöntjük 3-5 ek szójaszósszal, majd hozzákeverjük a ragut, és teszünk rá még egy kis szójaszószt.
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8472
  • Feltöltés dátuma: 2010. június 27.

Ajánló

Egy jó kis film :-) Lehet bele gombát is rakni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
animoni 21 recept

Igazából a kínai sült tésztát akartam még egyetemista koromban utánozni. Ez lett belőle :-) Bár se színre, se hozzávalókban nem hasonlít rá, azért mi nagyon szeretjük.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...