r
Nosalty Logó

Sonkás-burgonyás lepény

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Sonkás-burgonyás lepény
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Lepényhez

Tálaláshoz

Tetejére

Összesen 857 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Lepényhez

Tálaláshoz

Tetejére

Összesen 2573 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Lepényhez

Tálaláshoz

Tetejére

Összesen 147 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    27.5 g

Zsír

  • Összesen
    56.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    530.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    235 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    256.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    276 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    994 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    858 micro
  • Lut-zea
    1054 micro
Összesen 857 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    82.4 g

Zsír

  • Összesen
    170.4 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    298 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1590.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    414 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    705 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    184.8 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    768.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    574 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    179 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    829 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    234 micro
  • Kolin:
    266 mg
  • Retinol - A vitamin:
    319 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    2981 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    3163 micro
Összesen 2573 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    91.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    40 mg
  • Nátrium
    11 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    147 micro
  • Lut-zea
    181 micro
Összesen 147 kcal

Hozzávalók

Lepényhez

Tálaláshoz

Tetejére

Elkészítés

Lepényhez

  1. A hozzávalókat összedolgozzuk, lisztezett felületen 1,5 cm vastagra ellapítjuk.
  2. Egy nagyobb fánkszaggatóval vagy pohárral kiszúrjuk.
  3. Felhevített étolajban szép pirosra sütjük.
  4. A tálaláshoz lévő anyagokat elkeverjük, és a kisült lepényeken elosztjuk. Egy szelet paradicsomot teszünk a tetejére, reszelt füstölt sajttal megszórjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2005
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Könnyű, gyors ebéd vagy vacsora. Ajánlom az elkészítését. :)

Hozzávalók

Lepényhez

Tálaláshoz

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...