r
Nosalty Logó

Sertéstarja fokhagymás-diós bundában

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Häxa
Sertéstarja fokhagymás-diós bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 728 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3637 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 229 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    41.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    196 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1270.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    615 mg
  • Nátrium
    302 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    176.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    76 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    226 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    146 micro
Összesen 728 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    236.1 g

Zsír

  • Összesen
    205.6 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    980 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6354.2 g
  • Cink
    41 mg
  • Szelén
    359 mg
  • Kálcium
    812 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    516 mg
  • Foszfor
    3076 mg
  • Nátrium
    1511 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    215.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    882 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    379 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    289 micro
  • Kolin:
    1129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    732 micro
Összesen 3637 kcal
  • 15% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    399.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    193 mg
  • Nátrium
    95 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 229 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A fokhagymákat megpucoljuk, és a dióval együtt a robotgép késes aprítójával "ledaráljuk", a zsemlemorzsával összekeverjük.
  3. A hússzeleteket a megszokott módon panírozzuk, forró olajban aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1876
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valahogy fokhagymás napom volt... Reggel pirítóssal, délben lángoson, este a prézliben... Nem szándékosan, csak utólag végiggondolva jöttem rá. De így legalább nem olyan uncsi a rántott hús. A rozsliszt, a dió és a fokhagyma jól támogatják egymás ízét. Ráadásul én csak házi zsemlemorzsát használok, és bizony abban is volt némi rozskenyér.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...