r
Nosalty Logó

Sertéskaraj pármai módra

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Sertéskaraj pármai módra
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Összesen 1485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Összesen 5933 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Összesen 262 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.5 g

Zsír

  • Összesen
    120.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    428 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1689.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    387 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    699 mg
  • Nátrium
    446 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    309.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    277 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    102 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    308 mg
  • Retinol - A vitamin:
    276 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    368 micro
Összesen 1485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    226.1 g

Zsír

  • Összesen
    483.3 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    229 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    146 g
  • Koleszterin
    1710 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6758.5 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    308 mg
  • Kálcium
    1546 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    284 mg
  • Foszfor
    2795 mg
  • Nátrium
    1782 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    169.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1239.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1108 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    147 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    406 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    644 micro
  • Kolin:
    1232 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1103 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1471 micro
Összesen 5933 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    300.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 262 kcal

Hozzávalók

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Elkészítés

húshoz

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a hússzeletek mindkét oldalát átsütjük. Amint megsültek, papírtörlőre szedjük őket.
  3. A rizst sós vízben kifőzzük, majd vízzel leöblítjük, és egy evőkanál olajjal összekeverjük.
  4. Egy nagyobb tepsit olajjal vagy vajjal kikenünk, és a hússzeleteket beletesszük. Ráhalmozunk a rizst a szeletekre, a közepébe fészket készítünk, és 1 db tojást beleütünk, amit csipet sóval ízesítünk. Körberakjuk reszelt sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
  5. Addig sütjük, amíg a a tojásfehérje meg nem sül, de a sárgája folyékonyan marad (ez kb. 15-20 perc).
  6. A megsült szeleteket egyenként egy húslapát segítségével tányérra szedjük. Citromkarikával és szárított petrezselyemzölddel díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30×30
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 148
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6801
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Margit 2 fórumban találtam a receptet. Nagyon ízlett nekünk. Ez az étel vendégfogadásra is kiválóan alkalmas. Előtte való nap elkészíthetjük, és már csak a sütőbe kell tolni, és kész a finom ebéd. Sertéslapockából, tarjából is kiváló!

Hozzávalók

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...