r
Nosalty Logó

Sertéskaraj pármai módra

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Sertéskaraj pármai módra
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Összesen 1485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Összesen 5933 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Összesen 262 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.5 g

Zsír

  • Összesen
    120.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    428 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1689.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    387 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    699 mg
  • Nátrium
    446 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    309.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    277 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    102 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    308 mg
  • Retinol - A vitamin:
    276 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    368 micro
Összesen 1485 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    226.1 g

Zsír

  • Összesen
    483.3 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    229 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    146 g
  • Koleszterin
    1710 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6758.5 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    308 mg
  • Kálcium
    1546 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    284 mg
  • Foszfor
    2795 mg
  • Nátrium
    1782 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    169.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1239.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1108 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    147 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    406 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    644 micro
  • Kolin:
    1232 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1103 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1471 micro
Összesen 5933 kcal
  • 11% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    300.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 262 kcal

Hozzávalók

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Elkészítés

húshoz

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a hússzeletek mindkét oldalát átsütjük. Amint megsültek, papírtörlőre szedjük őket.
  3. A rizst sós vízben kifőzzük, majd vízzel leöblítjük, és egy evőkanál olajjal összekeverjük.
  4. Egy nagyobb tepsit olajjal vagy vajjal kikenünk, és a hússzeleteket beletesszük. Ráhalmozunk a rizst a szeletekre, a közepébe fészket készítünk, és 1 db tojást beleütünk, amit csipet sóval ízesítünk. Körberakjuk reszelt sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
  5. Addig sütjük, amíg a a tojásfehérje meg nem sül, de a sárgája folyékonyan marad (ez kb. 15-20 perc).
  6. A megsült szeleteket egyenként egy húslapát segítségével tányérra szedjük. Citromkarikával és szárított petrezselyemzölddel díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30×30
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 148
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 6782
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Margit 2 fórumban találtam a receptet. Nagyon ízlett nekünk. Ez az étel vendégfogadásra is kiválóan alkalmas. Előtte való nap elkészíthetjük, és már csak a sütőbe kell tolni, és kész a finom ebéd. Sertéslapockából, tarjából is kiváló!

Hozzávalók

húshoz

rizshez

összeállításhoz

tálaláshoz, díszítéshez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...