Serpenyős tintahal citrommal
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
TV Paprika
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
544
kcal
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
3797
kcal
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 30.4 g
Zsír
-
Összesen 8.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 250 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1021.9 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 48 mg
-
Kálcium 57 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 385 mg
-
Nátrium 436 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 82.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 109.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 84 micro
-
Kolin: 70 mg
-
Retinol - A vitamin: 11 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
544
kcal
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 213.1 g
Zsír
-
Összesen 61.1 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 33 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 1748 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7153.4 g
-
Cink 19 mg
-
Szelén 336 mg
-
Kálcium 402 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 611 mg
-
Foszfor 2695 mg
-
Nátrium 3054 mg
-
Réz 16 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 579 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 32 mg
VÍZ
-
Összesen 764.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 76 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 10 micro
-
E vitamin: 15 mg
-
C vitamin: 83 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 41 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 588 micro
-
Kolin: 492 mg
-
Retinol - A vitamin: 75 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 19 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 19 micro
Összesen
3797
kcal
- 13% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 47% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.4 g
Zsír
-
Összesen 3.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 102 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 415.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 157 mg
-
Nátrium 177 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 44.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
221
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Vágjuk fel a tintahal egyik oldalát. A bőrt éles késsel ferdén vagdossuk be. A tintahalcsöveket vágjuk téglalap alakúra.
- A búzadarát, a sót és a borsot keverjük össze egy kis tálban. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben vagy wokban.
- A tintahalat forgassuk a búzadarás keverékbe, figyelve arra, hogy a keverék mindenhol jól bevonja. Kis adagokban 3-4 perc alatt süssük világosbarnára. A felesleges olajat itassuk le papírtörlővel. Citromgerezdekkel, forrón tálaljuk.
- Sütés ideje: 5 perc
- Receptkönyvben: 38
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 12
- Össznézettség: 12645
- Feltöltés dátuma: 2014. július 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
TV Paprika
35 recept
Ezzel az egyszerű halas étellel olyan ízeket és hangulatot idézhetünk meg otthonunkban, mintha egy Földközi-tengeri étteremben ülnénk. A tengeri herkentyűk elkészítése könnyebb, mint gondolnád!