r
Nosalty Logó

Sárgabarackos-csokis muffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Aventerra
Sárgabarackos-csokis muffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 786 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3147 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 239 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    28.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    845.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    361 mg
  • Nátrium
    171 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.5 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    154.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    327 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    228 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    1138 micro
  • β-crypt
    94 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 786 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    53.4 g

Zsír

  • Összesen
    113.4 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3383 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    896 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    216 mg
  • Foszfor
    1443 mg
  • Nátrium
    683 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    485.9 g
  • Cukor
    242 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    618.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1309 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    110 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    913 micro
  • α-karotin
    72 micro
  • β-karotin
    4553 micro
  • β-crypt
    377 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    632 micro
Összesen 3147 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    256.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    345 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 239 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kimagozzuk a sárgabarackokat, és apró kockákra vágjuk.
  2. A lisztet, a sütőport, a cukrot egy tálba tesszük, majd hozzátesszük a sárgabarackokat.
  3. A margarint picit megolvaszjuk, hogy könnyebben lehessen vele dolgozni, majd hozzáöntjük a kefírrel és a felvert tojással a száraz hozzávalókhoz.
  4. Belekeverjük az apróra tördelt csokoládét is, és egyenletes masszává dolgozzuk.
  5. A papírkapszlikkal kibélelt muffinformába adagoljuk, majd tűpróbáig sütjük.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7964
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sárgabarackos-csokis muffin
Aventerra 21 recept

Annyira sütiéhes voltam a múlt vasárnap, és még hideg esős idő is volt, ezért az éhemet is csillapítottam, és a lakásban is meleg lett.:) Nekem 16 db lett, de kb. 12 szép nagy muffin nyerhető a masszából.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...