r
Nosalty Logó

Sajttal-sonkával-gombával-petrezselyemzölddel töltött karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kenruzer
Sajttal-sonkával-gombával-petrezselyemzölddel töltött karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 722 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2888 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 161 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.2 g

Zsír

  • Összesen
    38.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2748.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    370 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    767 mg
  • Nátrium
    1437 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    261.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    186 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    162 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    583 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    626 micro
Összesen 722 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    329 g

Zsír

  • Összesen
    153.7 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    886 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10995 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    331 mg
  • Kálcium
    1480 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    330 mg
  • Foszfor
    3067 mg
  • Nátrium
    5749 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1046.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    839 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    252 micro
  • K vitamin:
    743 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    613 mg
  • Retinol - A vitamin:
    646 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2333 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2505 micro
Összesen 2888 kcal
  • 21% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    614.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    130 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 161 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt hosszában a szélénél elkezdjük vágni kb. fél centi vastagon, az egészet forgatva centiről centire, míg a végén kiterítve látjuk az egészet.
  2. Alufóliaágyra helyezzük a húst. Hasonlóan mint egy pizzalapnál, elkezdjük szépen rétegezni rá a sonkát, a sajtot, a gombát, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a fokhagymát se sajnáljuk. Mehet rá a só, bors ízlés szerint.
  3. Az alufólia segítségével szépen tekercset formázunk belőle, majd szorosan bebugyoláljuk a fóliába(csak kívülről legyen rajta a fólia).
  4. 200 C-on 2 órát süssük fóliában, majd a fólia tetejét kivágva és lehajtva még további 30 percet.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 100
  • Össznézettség: 1811
  • Feltöltés dátuma: 2021. november 16.

Ajánló

Köretnek ajánlom hozzá a kacsazsíros hagymás törtkrumplit.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajttal-sonkával-gombával-petrezselyemzölddel töltött karaj
Kenruzer 1 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...