r
Nosalty Logó

Sajtos-kolbászos rántott hús tepsiben

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sajtos-kolbászos rántott hús tepsiben
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1442 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 5763 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 231 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.4 g

Zsír

  • Összesen
    94.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    277 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2505.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    365 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    705 mg
  • Nátrium
    1244 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    274.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    178 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    201 micro
Összesen 1442 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    273.6 g

Zsír

  • Összesen
    379.6 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    142 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    84 g
  • Koleszterin
    1109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10022.5 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    299 mg
  • Kálcium
    1460 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    422 mg
  • Foszfor
    2821 mg
  • Nátrium
    4975 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    303.1 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1096.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    717 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    76 mg
  • C vitamin:
    118 mg
  • D vitamin:
    277 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    372 micro
  • Kolin:
    898 mg
  • Retinol - A vitamin:
    714 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    802 micro
Összesen 5763 kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    15.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    402 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 231 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük, amikor kihűlt, karikára vágjuk, és a kiolajozott tepsibe rakjuk.
  2. Megsózzuk, a kolbászt rákarikázzuk, és rányomjuk a tömlős sajtot.
  3. A hússzeleteket a szokásos módon bepanírozzuk, kisütjük, a tepsibe halmozottakra fektetjük, megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőbe a sajt pirulásáig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 82
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7102
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos-kolbászos rántott hús tepsiben
Salamon Csilla 1202 recept

Vendégek jöttek hozzánk, és arra az alkalomra készítettem el.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...