r
Nosalty Logó

Sajtos brokkolifasírt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
zsoofeeka
Sajtos brokkolifasírt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 632 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2527 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    32.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2413.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    752 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    998 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    165.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    365 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    84 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    340 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1252 micro
Összesen 632 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    144.5 g

Zsír

  • Összesen
    129.2 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    983 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9652.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    3007 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    272 mg
  • Foszfor
    2181 mg
  • Nátrium
    3990 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    662.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1461 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    272 mg
  • D vitamin:
    195 micro
  • K vitamin:
    335 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    582 micro
  • Kolin:
    574 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1359 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1205 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5010 micro
Összesen 2527 kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    707.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    292 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    367 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit kicsire darabolva megpároljuk.
  2. A párolt brokkolit összekeverjük a hozzávalókkal (ha túl száraz, mehet még egy tojás, ha túl nedves, akkor még egy kis zsemlemorzsa).
  3. Ízlés szerint bármilyen fűszerrel meg lehet bolondítani.
  4. Kézzel megformázzuk a fasírtokat, és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
  5. 180°C-os, légkeveréses sütőben készre sütjük. Egyik oldalát 15 percig, másik oldalát 10 percig (sütők eltérése miatt érdemes figyelemmel kísérni, és állítani a hőfokon, ha nagyon pirulna).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1159
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 128845
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
zsoofeeka 12 recept

Jön a nyár, jobban esnek a könnyebb ételek! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...