Sajtos brokkolifasírt
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
zsoofeeka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 13% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
632
kcal
- 13% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
2527
kcal
- 13% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
185
kcal
- 13% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.1 g
Zsír
-
Összesen 32.3 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 246 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2413.1 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 41 mg
-
Kálcium 752 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 68 mg
-
Foszfor 545 mg
-
Nátrium 998 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 165.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 365 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 68 mg
-
D vitamin: 49 micro
-
K vitamin: 84 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 145 micro
-
Kolin: 144 mg
-
Retinol - A vitamin: 340 micro
-
α-karotin 19 micro
-
β-karotin 301 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1252 micro
Összesen
632
kcal
- 13% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 144.5 g
Zsír
-
Összesen 129.2 g
-
Telített zsírsav 68 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 41 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 983 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 9652.4 g
-
Cink 16 mg
-
Szelén 165 mg
-
Kálcium 3007 mg
-
Vas 18 mg
-
Magnézium 272 mg
-
Foszfor 2181 mg
-
Nátrium 3990 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 196.1 g
-
Cukor 23 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 662.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1461 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 272 mg
-
D vitamin: 195 micro
-
K vitamin: 335 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 582 micro
-
Kolin: 574 mg
-
Retinol - A vitamin: 1359 micro
-
α-karotin 76 micro
-
β-karotin 1205 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5010 micro
Összesen
2527
kcal
- 13% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 59% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 9.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 72 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 707.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 220 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 160 mg
-
Nátrium 292 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 48.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 107 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 25 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 43 micro
-
Kolin: 42 mg
-
Retinol - A vitamin: 100 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 88 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 367 micro
Összesen
185
kcal
Hozzávalók
-
1 dl víz
-
3 db tojás
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
provence-i fűszerkeverék ízlés szerint
Elkészítés
- A brokkolit kicsire darabolva megpároljuk.
- A párolt brokkolit összekeverjük a hozzávalókkal (ha túl száraz, mehet még egy tojás, ha túl nedves, akkor még egy kis zsemlemorzsa).
- Ízlés szerint bármilyen fűszerrel meg lehet bolondítani.
- Kézzel megformázzuk a fasírtokat, és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
- 180°C-os, légkeveréses sütőben készre sütjük. Egyik oldalát 15 percig, másik oldalát 10 percig (sütők eltérése miatt érdemes figyelemmel kísérni, és állítani a hőfokon, ha nagyon pirulna).
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 1159
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 40
- Össznézettség: 128845
- Feltöltés dátuma: 2014. április 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
zsoofeeka
12 recept
Jön a nyár, jobban esnek a könnyebb ételek! :)