r
Nosalty Logó

Sajtkrémmel-baconnel töltött falatok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
cupák
Sajtkrémmel-baconnel töltött falatok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 346 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 3465 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 259 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    458.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    213 micro
Összesen 346 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    102.4 g

Zsír

  • Összesen
    241.3 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    402 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4580.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    805 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    766 mg
  • Nátrium
    2856 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    492 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    345 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    239 mg
  • Retinol - A vitamin:
    407 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1019 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2126 micro
Összesen 3465 kcal
  • 12% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    344.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    215 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 259 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztákat felengedjük, közben a tömlős sajtokat is kivesszük a hűtőből, és egy tálba nyomjuk őket.
  2. Felkockázzuk a bacont, felaprítjuk az újhagymát, és a sajtkrémbe keverjük. (Ha a sajtkrém nehezen kezelhető, akkor rövid időre alacsony hőfokon betehetjük a mikróba is.)
  3. A leveles tésztákat egyesével kinyújtjuk, és az egyik szélére halmozzuk az arányosan elosztott sajtkrémes keveréket, majd feltekerjük, mint egy bejglit.
  4. Trapéz alakban felvágjuk a tésztahurkát. (Javaslom a lisztezett, vékony pengéjű kést, mert a sajt miatt eléggé ragadós és puha a cucc.)
  5. A trapézokat a tepsibe tesszük. (Biztonság kedvéért sütőpapír!) Tetejüket megkenjük a felvert tojással, és megszórjuk a reszelt sajttal.
  6. Előmelegített, forró sütőben pirosra sütjük. Figyelem! Megnőnek, és szétfolynak kissé, de ez a süti élvezeti értékét nem károsítja! (kb. 30 db jön ki belőle.)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1045
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 82752
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 21.

Ajánló

Sörkorcsolya, borkorcsolya.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
cupák 7 recept

Szintén egy bulisütemény, ez általában az én szülinapomra készül, mert pofonegyszerű, és nagy hatása van a kóstolóközönségre. Ráadásul én is szeretem. :) Általában kell belőle egy dupla adag, mert nylonzacskó számra érdemes hordani az elfogyasztás helyére. Próbáltam már tölteni ilyen sütit virslivel/mustárral vagy kolbásszal/sajttal, de ez a legfinomabb variáció, úgyhogy azóta csak ezt a típust csinálom. Kivétel nélkül oda szoktam égetni valamennyit belőle, de a leveles tésztánál ez a kis deficit könnyen orvosolható, hisz az égett réteg elválik a többitől.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...