r
Nosalty Logó

Sajtkrémes pogácsa 4.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
scarlett69
Sajtkrémes pogácsa 4.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

A sajtkrémhez

Az oldalára

Összesen 582 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

A sajtkrémhez

Az oldalára

Összesen 4642 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 33% Zsír

A tésztához

A sajtkrémhez

Az oldalára

Összesen 404 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    46.3 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    702.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    181 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    324 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    430 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    412 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 582 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.5 g

Zsír

  • Összesen
    370.2 g
  • Telített zsírsav
    143 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    140 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    62 g
  • Koleszterin
    806 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5617.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    1449 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1251 mg
  • Nátrium
    2595 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    249.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    426.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3438 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    77 micro
  • K vitamin:
    221 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    324 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3299 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1639 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    285 micro
Összesen 4642 kcal
  • 8% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 33% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    32.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    489.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    226 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    300 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    287 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    143 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 404 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A sajtkrémhez

Az oldalára

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet a margarinnal, sóval elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tejfölt, és jól kidolgozva, másnapig állni hagyjuk.
  2. Késfok (kb. 3-4 mm)vastagságúra kisodorjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, felét tojásfehérjével megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk, forró sütőben aranyszínűre megsütjük.
  3. Sajtkrém:: a tejfölt, tojássárgáját, lisztet, paprikát, sót összekeverjük, gőzön sűrűre főzzük, utána belekeverünk 6 dkg reszelt sajtot, kihűtjük. Ezt követően 10 dkg puhított vajat kikeverünk, és kanalanként a sajtkrémhez keverjük.
  4. A kihűlt tészta felét megkenjük úgy, hogy a szélei is kissé krémesek legyenek, ráillesztjük a másik felét, és 10 dkg reszelt sajtban megforgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 213
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 27797
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 17.

Ajánló

Zsúrokra, bulikra vagy akár egy vasárnapi ebéd után is kitűnő.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtkrémes pogácsa 4.
scarlett69 99 recept

Nem elírás! A tésztába nem kell sem élesztő, sem sütőpor!

Hozzávalók

A tésztához

A sajtkrémhez

Az oldalára

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...