r
Nosalty Logó

Sajtkrémes pangasius

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Polett
Sajtkrémes pangasius
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 531 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3189 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 150 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    36.8 g

Zsír

  • Összesen
    37.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    174 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3936.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    330 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    539 mg
  • Nátrium
    2990 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    235 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    245 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    224 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    258 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    418 micro
Összesen 531 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    220.9 g

Zsír

  • Összesen
    226.2 g
  • Telített zsírsav
    113 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    1044 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    23620.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    1979 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    323 mg
  • Foszfor
    3234 mg
  • Nátrium
    17939 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.1 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1410.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1470 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    140 micro
  • K vitamin:
    492 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    291 micro
  • Kolin:
    778 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1342 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1545 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2510 micro
Összesen 3189 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1114.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    846 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    118 micro
Összesen 150 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megtisztítjuk, és kisebb szeletekre vágjuk a halat. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.
  2. Egy nagyobb tepsit kivajazunk.
  3. Majd a tepsibe belerakjuk a halakat, és mellé az újhagymákat.
  4. Minden halszelet tetejére egy kis kockasajtot teszünk, majd leöntjük tejszínnel, és a tetejére sajtot reszelünk.
  5. Előmelegített sütőben alufóliával letakarva 10 percig, majd alufólia nélkül 20 percig sütjük.
  6. Jó étvágyat.:)
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4442
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom a halat.:) 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...