r
Nosalty Logó

Sajtkrémben sült zöldbabos hús

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sajtkrémben sült zöldbabos hús
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 844 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 3375 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 133 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.7 g

Zsír

  • Összesen
    58 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    324 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1910 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    496 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    787 mg
  • Nátrium
    431 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    461.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    347 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    290 micro
  • α-karotin
    106 micro
  • β-karotin
    617 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1112 micro
Összesen 844 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    250.8 g

Zsír

  • Összesen
    231.8 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    1295 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7639.9 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    286 mg
  • Kálcium
    1985 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    454 mg
  • Foszfor
    3149 mg
  • Nátrium
    1726 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1847.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1388 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    90 mg
  • D vitamin:
    289 micro
  • K vitamin:
    277 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    334 micro
  • Kolin:
    935 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1160 micro
  • α-karotin
    425 micro
  • β-karotin
    2469 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4448 micro
Összesen 3375 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    78 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    98 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 133 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Apróra vágott zöldbabot sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a felkockázott húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel.
  3. Tejfölt kikeverjük a tojásokkal és 15 dkg reszelt sajttal. Ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Beleforgatjuk a szószba a leszűrt zöldbabot és a megpuhult húst.
  5. Olajjal kikent tepsibe tesszük, ráreszeljük a maradék sajtot, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 114
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3443
  • Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtkrémben sült zöldbabos hús
Salamon Csilla 1202 recept

Köret nélkül is tálalható egy finom, nyári salátával.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...